Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr a adus magia din Bali în România. Turişti din toată lumea ajung aici, cuceriţi de resortul modern: "E un loc de vis"

Maramureș nu înseamnă doar căsuțe tradiționale cu odăi ca la bunica, ci şi resorturi moderne cu piscine infinity ca-n filme. Un astfel de loc se află la poalele Munților Gutâi. Turiştii care ajung aici nu pot rata ocazia de a folosi cadrul pentru fotografii care să adune like-urile pe Instagram.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 10.08.2023, 20:15

Vezi și

Nu trebuie să străbaţi lumea pentru o vacanţă exotică. În satul Mara, la 50 de minute de mers cu maşina din Baia Mare, un tânăr a inventat un loc ca-n Bali. Cu piscine infinity la înălţime. 

Cuceriţi de pozele de pe reţelele sociale turişti din toată lumea ajung aici. 

Andreea, turistă: Am văzut-o pe TikTok. 

Reporter: V-aţi făcut şi fotografii?

Pe acelaşi subiect

Andreea, turistă: Da, normal, e un loc de vis. 

Turist din Germania: E foarte interesant să vezi aşa ceva în natură. 

Ideea a aparţinut patronului, un tânăr fascinat de magia din Bali

Carina Vancea, administrator: Această idee aparţine patronului care şi-a dorit foarte mult să ajungă în Bali. Aici a avut foarte mult de lucru, a zis că nu a avut timp şi aşa a zis că a adus Baliul aici. Construcţia a fost foarte dificilă, având în vedere că este pe deal. 

Ca să păstreze farmecul zonei, construcţiile sunt în mare parte din lemn. 

Florin Coman, ospătar: Avem 15 camere, dintre care 10 duble şi 5 de familie. În sezon preţurile începând de la 700, iar în extra sezon de la 400. 

Cei care vor să facă o baie în pisicnă şi nu rămân peste noapte plătesc mult mai puţin.

Carina Vancea, administrator: În sezon, preţul este de 100 de lei, de adult, şi 40 de lei, de copil. În extrasezon este mai ieftin. 

Turiştii sunt aşteptaţi cu cocktail-uri exotice şi peşte proaspăt

Ca sesiunea de relaxare să fie completă, barmanii prepară cocktail-uri exotice. Preţurile încep de la 25 de lei: "Pregătim aici una dintre cele mai iubite băuturi de către clienţii noştri. Gin rosa, avem arome grapefruit şi orange. Acum o să fac grapefruit şi un Hugo". 

Turiştii cărora li se face foame după turele în piscină, pot mânca la păstrăvărie. O porţie de peşte costă între 18 şi 45 de lei. 

Alex Vancea, administrator păstrăvărie: Acum am introdus în meniu şi sturionul, din rasa morun. Oamenii pot să-l vadă în apă, în scoatem dimineaţa, îl feliem. 

Ca să completeze experienţa exotică, în zonă a fost construită şi o cascadă între munţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi fi dispuşi să plătiţi mai mult pentru ciocolată şi cafea?

Observator » Travel » Un tânăr a adus magia din Bali în România. Turişti din toată lumea ajung aici, cuceriţi de resortul modern: "E un loc de vis"