Antena Meniu Search
x

Video Staţiunea unde turiştii se îngrămădesc să mănânce. Preţurile mici umplu restaurantele până la refuz: "Mai bine aici decât în Mamaia"

Aşa ceva nu o să vezi niciodată la Mamaia! Turiştii stau la coadă la restaurantele din Eforie Nord. De la mic dejun până la cină, foarte mulţi îşi permit să mănânce la terasă, pentru că preţurile sunt mai mici decât în staţiunile de fiţe. Aşa că pe străzile cu localuri... abia poţi să te strecori prin mulţime. 

de Redactia Observator

la 09.08.2023, 20:41

Vezi și

Restaurantele cu autoservire sunt pline de dimineaţă până seara. La amiază, însă, străzile sunt aglomerate ca la miting şi devine o loterie să găseşti o masă liberă. 

Cristina Niţă, reporter Observator: La orele prânzului, la autoservirile din Eforie Nord este coadă de clienţi. Aici, meniul zilei care e format din ciorbă de pui a la grec, piure, cârnăciori şi salată de varză costă 35 de lei. 

Aici preţurile sunt mai mici decât în alte staţiuni

Preţurile mici faţă de alte staţiuni umplu mesele la orice oră. O familie de trei persoane se îndestulează cu meniul zilei, plus băuturi şi desert şi plăteşte 150 de lei. 

Pe acelaşi subiect

Turist: Eu zic că este mai bine aici decât în Mamaia. Clar. 

Georgiana Cristea, casier: Preţurile sunt foarte bune şi foarte accesibile, mâncare proaspătă, sute de clienţi pe zi chiar. Este foarte aglomerat tot timpul, mai ales la orele de prânz de la 12:00 la 15:30. Şi seara de la 18:30 până la 22:00 - 23:00.

În sudul litoralului meniul zilei este mai ieftin cu cel puţin 5 lei faţă de staţiunile din nord. Iar apa plată este la jumătate de preţ. Seara, valul de turişti se îndreaptă la restaurantele care oferă şi muzică live. 

Cristina Ochean, ospătar: Este destul de aglomerat şi dimineaţa şi pe timpul zilei, dar seara e mai multă lume. Mai aglomerat este seara, deoarece la noi sunt şi lăutari.

Turiştii sunt fideli acestei staţiuni

Preţurile decente la mâncare şi cazare îi fac pe mulţi turişti să nu îşi mai piardă timpul cu căutări când rezervă vacanţa de vară.

Turist: Venim de vreo 23 de ani în Eforie Nord. Am hoinărit toată Mamaia, dar nu mai sunt preţurile de altă dată. Mult mai scump.

Turist: Numai anul ăsta am venit de două ori, în iunie şi acum. E staţiunea mea preferată. Stau 14 zile pentru că nu vin pentru mai puţin.

Şezlongurile sunt şi ele un atu pentru Eforie Nord. Poţi să le închiriezi între 35 şi 50 de lei pe zi. La Mamaia şi Năvodari, tarifele ating şi 100 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri economice » Staţiunea unde turiştii se îngrămădesc să mănânce. Preţurile mici umplu restaurantele până la refuz: "Mai bine aici decât în Mamaia"