Antena Meniu Search
x

Video Unde putem călători de sărbători în pandemie. Cât costă o vacanţă acasă la Moş Crăciun

O vacanţă într-un loc exotic e o variantă tot mai căutată de cei care nu au de gând să stea acasă în Noaptea dintre ani. În timp ce unii preferă să uite de frig şi merg unde e soare şi vreme bună de plajă, alţii nu vor să renunţe la zăpadă de Revelion. Destinaţii sunt pentru toţi. Bani să fie.

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 19.12.2021, 22:29

Vezi și

Insulele Canare sunt paradisul concediilor pe plajă, la soare. Arhipelagul e plin cu locuri care oferă tot ce ţi-ai putea dori pentru relaxare. Iar în Tenerife vă puteţi distra chiar şi cu delfinii.

Antonia şi-a stabilit vacanţa pe ultima sută de metri. Pentru că nu a vrut frig şi nămeţi, a ales Malta.

Antonia Rădoi, turistă: ”Dacă făceam Revelionul în țară ne ducea cu mult mai mult și costa mult mai mult decât am dat noi pe bilete și pe tot ce am avut nevoie în Malta”.

Revelionul în străinătate, mai ieftin decât în țară

Pe acelaşi subiect

Cu 280 de euro se va bucura de arhitectura inedită din Valetta sau chiar de o croazieră către Comino, botezată Laguna Albastră.

Cu temperaturi de peste 20 de grade, Spania şi Dubai sunt alte destinaţii la mare căutare acum. Iar de metode de relaxare şi obiective turistice nu duc lipsă.

Însă pentru mulţi sărbătorile de iarnă nu-s cu adevărat sărbători dacă nu e zăpadă.

Alin Burcea, CEO agenţie de turism: ”În momentul de faţă, cred că zăpada este garantată în Laponia”.

Restricții pentru turiști în mai multe țări din Europa

Pentru o vacanţă de iarnă în Finlanda, spre exemplu, trebuie să scoateţi din buzunar cel puțin 2000 de euro. Aici aveţi parte de toată magia sărbătorilor, alături de Moş Crăciun.

Nu uitaţi de restricţii, dacă vreţi să plecaţi din ţară în următoarea perioadă. Pentru Spania sau Insulele Canare e nevoie de certificat verde și formular electronic privind starea de sănătate. În Dubai, este de ajuns un test PCR negativ. Aici veţi fi, de asemenea, testați pe aeroport la sosire. În Malta, Formularul European de Localizare a Pasagerului și certificatul verde vor fi esențiale. La fel şi în Estonia.

În Lituania, pe lângă certificat, veți avea nevoie de un test PCR și de repetarea acestuia la aeroport. În Finlanda este de ajuns certificatul verde, iar în Germania la fel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Travel » Unde putem călători de sărbători în pandemie. Cât costă o vacanţă acasă la Moş Crăciun