Antena Meniu Search
x

Video Unde putem pleca în vacanţa de Paşte. Preţurile pentru Dubai pornesc de la 600 de euro

Dacă nu v-aţi făcut încă rezervări şi nici măcar nu aţi decis unde aţi putea pleca în următoarele zile libere, iată câteva destinaţii de top. Sunt locuri pe care le puteţi alege chiar şi pe ultima sută de metri.

Andreea Gherasim
de Andreea Gherasim

la 13.04.2022, 17:50

Vezi și

Alegerea destinaţiei perfecte pentru vacanţa de Paşte este întotdeauna una dificilă şi este nevoie de timp pentru a pregăti totul. Cei mai mulţi preferă locurile însorite acum în prag de vară, fie că vorbim de o insulă exotică sau este vorba doar de un colţ de natură unde să găsească o oază de relaxare.

Relaxarea la plajă cu... vizitarea piramidelor sau a templelor

Egiptul se află în topul destinaţiilor preferate de mulţi români. La peste 30 de grade, turiştii pot îmbina acolo două stări, nu neapărat opuse, dar diferite: relaxarea la plajă cu vizitarea piramidelor sau a templelor. Pentru acest loc sunt organizate zboruri charter Bucureşti - Hurghada, cu plecări în zilele de 21, 22 şi 23 Aprilie.

Nici Turcia nu se lasă mai prejos. În acest moment, Antalya este la mare căutare, fiind deja cald acolo, iar pachetele pentru vacanţa de Paşte costa în jur de 400 de euro de persoană.

Grecia, o destinaţie de vacanţă unde puteţi merge cu maşina

Cei care vor să se îndrepte către Grecia şi încă nu şi-au făcut planul pot alege staţiuni precum Creta, Rhodos sau Halkidiki, acolo unde pot să ajungă uşor şi cu maşina.

Iordania este de asemenea la mare căutare în această perioadă. Deşi este o ţară arabă, suntem atraşi de temperaturile de acolo, vremea potrivită pentru plajă, dar şi mâncarea excelentă.

Dubai, cea mai populară destinaţie

Şi evident că nu putea lipsi de pe listă Dubaiul, pentru care cererea este de asemenea ridicată. Pentru o vacanţă pe ultima sută de metri, în Dubai preţurile pornesc de la 600 de euro de persoană. Mare atenţie însă pentru că, din luna mai, zborurile vor suferi modificări. Trebuie să fiţi atenţi la cum vă planificaţi întoarcerea din Emiratele Arabe Unite.

Pentru a avea o vacanţă fără griji, vă recomandăm să aflaţi dinainte care sunt condiţiile impuse de pandemie în locul respectiv. Informaţi-vă dacă este în continuare carantină sau dacă au fost relaxate condiţiile de intrare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Travel » Unde putem pleca în vacanţa de Paşte. Preţurile pentru Dubai pornesc de la 600 de euro