Antena Meniu Search
x

Video Vacanță în Corfu, insula care atrage tot mai mulți români. Cât costă o noapte de cazare în sistem all inclusive

Grecia este o ţară cu peisaje spectaculoase, unde muntele coboară până la malul mării. Ca să-i descoperi adevărata frumuseţe trebuie să o străbaţi la pas, într-un ritm cât mai lent. Şi totuşi, în ultimii ani, şi aici se poartă conceptul de all inclusive, unde românii sunt mari amatori. În insula Corfu, echipa Observator, a vizitat cele mai frumoase resorturi, unde oaspeții au totul la îndemână, pentru o experiență de top.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 26.06.2023, 12:10

Vezi și

Un hotel de 3 stele în stațiunea Sidari din Corfu oferă tot ce are nevoie un turist care caută o vacanță în sistem all inclusive.   

Iulia Pop, reporter Observator: "Camere mari şi luminoase, perfecte atât pentru familii, cât şi pentru cupluri. Preţurile pentru o noapte de cazare, pentru 2 persoane, pornesc de la 140 de euro şi pot ajunge până la 270 de euro, în plin sezon, pentru o familie. Dar ce mai contează cifrele, când pe balcon avem asta."

Dimitris Kantalis, director de vânzări: "În vârful sezonului, majoritatea clienţilor sunt familii cu copii, dar la începutul şi sfârşitul sezonului am început să observăm că tinerii în luna de miere şi cuplurile preferă acest loc."

Delicatese locale pentru turiști

Pe acelaşi subiect

Reprezentant restaurant: "Astăzi avem o zi cu specific grecesc. Avem muzică şi dansuri tradiţionale greceşti seara şi la prânz avem mâncare specifică insulei şi seara avem o cină grecească."

Reporter: "Deci, mâncare gresească peste tot!" 

Reprezentant: "Mâncare grecească peste tot."

Mâncarea este, de altfel, şi motivul pentru care mulţi s-au îndrăgostit de Grecia, iar în astfel de resorturi este la discreție. 

Bucătar: "Aici avem creveţi cu sos de roşii, usturoi şi brânză feta."

Reporter: "Asta înseamnă "Creveţi Saganaki", o mâncare tradiţională grecească."

Bucătar: "Exact!"

Într-un alt resort, dar de 5 stele, un chef cu 30 de ani de experienţă are grijă ca turiştii să simtă gustul autentic grecesc. Saganaki cu creveţi este unul dintre cele mai căutate preparate de aici. 

După ce creveţii sunt prăjiţi, în ulei se adaugă sare, usturoi și ouzo. După ce alcoolul se evaporă, se adaugă sos de roşii, muştar, brânză feta, oregano şi pătrunjel, iar la final se pun creveţii prăjiţi.

Iulia Pop, reporter Observator: "Culoare, savoare, prospeţime şi mare. Acestea sunt ingredientele pe care le caută toată lumea."

Iar turiştii au parte aici de tot ce visează, nu doar la masă, ci şi în camera de hotel. 

Iulia Pop, reporter Observator: "În alte resorturi, cele mai căutate camere sunt acestea. De aici te poţi teleporta, în câteva secunde, din pat, direct pe un şezlong elegant, în faţa piscinei personale. Preţul pentru un astfel de răsfăţ porneşte de la 600 de euro, pentru doi adulţi, pe noapte, în regim all inclusive."

Reprezentant hotel: "O familie cu 2 adulţi şi 3 copii este capacitatea maximă a acestei camere. Sunt 36 de metri pătraţi şi îţi oferă acces direct la piscină. Îţi oferă posibilitatea să te trezeşti şi să sari în piscină."

În partea de vest a insulei, un alt resort de 5 stele oferă turiştilor o oază de verdeață la malul mării. Grădinile luxuriante şi plajele private desăvârşesc experiența în sistem all inclusive din Corfu, specaculoasa insulă cu ape turcoaz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Travel » Vacanță în Corfu, insula care atrage tot mai mulți români. Cât costă o noapte de cazare în sistem all inclusive