Antena Meniu Search
x

Video Vacanţa ultra all inclusive de 900 de lei pe noapte din inima României. Turiştii spun cu mâna pe inimă: acesta e adevăratul lux

Cine cauta o vacanţă cu orice vis inclus în preţ are o nouă ofertă în România. În inima Bucovinei, în mijlocul naturii sălbatice, poţi petrece ultra all inclusive la ţară. Pe lângă mâncare şi băutură, în preţ sunt incluse băile dacice, rafting şi experienţa fabuloasă de a hrăni cerbii. 

de Angela Bertea

la 30.06.2023, 21:41

Vezi și

Priveliştea de milioane de stele către crestele munţilor Călimani şi un loc cochet, încărcat de tradiţii străvechi. La 27 de kilometri de Vatra Dornei, gazdele îşi aşteaptă oaspeţii în vacanţă cu tot ce au mai bun. "Avem un bar exclusiv pentru aşa ceva, baia la ciubăr, baia dacică, o saună, jacuzzi în aer liber, avem o zonă de şezătoare", spune Liviu Bazarcă, gazdă.

Turiştii se bucură de servicii ultra all inclusive în inima sălbăticiei şi recunosc cu mâna pe inimă: acesta este adevăratul lux. Platourile cu delicatese şi bunătăţile tradiţionale contribuie decisiv la răsfăţ: în meniu sunt 10 feluri de ciorbă, brânzeturi, carne de vânat şi sărmăluţe.

Iar pentru o experienţă de neuitat, oaspeţii îşi suflecă mânecile şi îşi prepară singuri deliciile. "Este foarte uşor, trebuie doar să învârţi la această manivelă. Ajutăm cu drag la tot ce putem pe aici", arată o femeie. O plimbare în împrejurimi desăvârşeşte sejurul. "Grota străbunului săpată manual, din daltă, locul perfect pentru a-ţi petrece o după-amiză călduroasă la temperaturi de 1-2 grade, aici", arată Liviu Bazarcă, gazdă.

În inima Bucovinei, poate fi sărbătoare în orice moment al zilei. "Un peisaj minunat, de vis, ceea ce vedeam probabil în filme, am reuşit să vedem şi-n realitate. Ultra all inclusive cu tot ce înseamnă", mărturiseşte un turist. 

În timp ce părinţii se relaxează, copiii se pot simţi ca într-un basm. "Pentru că seara la munte este mai răcoare, din garderoba turiştilor nu va fi lipsi bundiţa tradiţională. În fiecare cameră există câte două astfel de bundiţe", spune Angela Bertea, reporter Observator.  Cei mai curajoşi dintre turişti pot face rafting pe râul Bistriţa sau se pot plimba cu ATV-urile. O noapte de cazare cu totul inclus costă 900 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Travel » Vacanţa ultra all inclusive de 900 de lei pe noapte din inima României. Turiştii spun cu mâna pe inimă: acesta e adevăratul lux