Antena Meniu Search
x

Video Venită din Ungaria să vadă "Inima lui Iisus" din Harghita, o femeie a rămas profund impresionată de frumuseţile României

Obiectivele turistice din Harghita atrag ca un magnet turiştii străini. Peisajele de poveste şi poienile de narcise proaspăt înflorite au fost principalele atracţii. Unii revin chiar şi de mai multe ori pe an în România, îndrăgostiţi de frumuseţile ţării noastre.

de Redactia Observator

la 21.05.2023, 16:45

Vezi și

În localitatea Lupeni, a ajuns azi un autobuz decapotat, cu etaj, plin cu turiști, în timp ce se îndrepta spre muntele Gordon, la statuia "Inima lui Iisus". Străinii spun că se reîntorc de mai multe ori pe an, pentru că le place peisajul, oamenii, mâncarea și aerul curat.

Turiştii străini, atraşi de România

"Am venit din Ungaria, am fost la statuia Inima lui Iisus. Înainte am fost la Poiana Narciselor, este minunată zona. Este foarte frumos peisajul, la Corund avem cazarea", spune Mohacsik Ica, turist.

"Cu autobuzul am plecat de la Corund la Poiana Narciselor, unde am admirat narcisele, minunile naturii, după care am urcat aici", adaugă Gorbe Vince Edit, ghid turistic.

Pe acelaşi subiect

Mulţi revin în Ardeal de câteva ori pe an

Organizatorul excursiei spune că are foarte multe curse în Ținutul Secuiesc. Turiștilor le place foarte mult Ardealul, iar unii dintre ei se întorc de câteva ori pe an, pentru a admira frumuseţile zonei. "Și în acest an cred că vom avea 17 curse, toate cu şase zile şi cinci nopți și numai în octombrie mai sunt locuri. Restul s-au vândut toate", mai spune Gorbe Vince Edit, ghid turistic.

Excursia turiştilor va continua şi astăzi. Vor face o vizita la Racoşul de Jos, iar apoi vor merge și la castelul Bran.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Travel » Venită din Ungaria să vadă "Inima lui Iisus" din Harghita, o femeie a rămas profund impresionată de frumuseţile României