Antena Meniu Search
x

Video Reacţia unei turiste străine, aflată în vacanţă în Harghita: "Este minunată zona"

Obiectivele turistice din Harghita au fost luate cu asalt de turiştii care au ales în această săptămână să facă o vizită în natură, prin România. Peisajele de poveste şi lanurile de narcise proaspăt înflorite au fost principalele atracţii. Distracţia va continua şi astăzi. 

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 21.05.2023, 11:27

Vezi și

În localitatea Lupeni, am surprins acest autobuz decapotat, cu etaj, plin cu turiști, în timp ce se îndrepta spre muntele Gordon, la statuia "Inima lui Iisus". Străinii spun că se reîntorc de mai multe ori pe an, pentru că le place peisajul, oamenii, mâncarea și aerul curat.

Mohacsik Ica, turistă: Am venit din Ungaria, am fost la statuia "Inima Lui Iisus". Înainte am fost la Poiana Narciselor, este minunată zona.

Mohacsik Janos, turist: Este foarte frumos peisajul, la Corund avem cazarea, am fost la Poiana Narciselor și am venit la belvederea Inima lui Isus.

Gorbe Vince Edit, ghid turistic: Cu autobuzul am plecat de la Corund la Poiana Narciselor, unde am admirat narcisele minunile naturii, după care am urcat aici.

Pe acelaşi subiect

Turiştii străini adoră Ardealul

Organizatorul excursiei spune că are foarte multe curse în Ținutul Secuiesc. Turiștilor le place foarte mult Ardealul, iar unii dintre ei se întorc de câteva ori pe an, pentru a admira frumuseţile zonei.

Gorbe Vince Edit, ghid turistic: Și în acest an cred că vom avea 17 curse, toate cu şase zile şi cinci nopți și numai în octombrie mai sunt locuri. Restul s-au vândut toate.

Excursia turiştilor va continua şi astăzi. Vor face o vizita la Racoşul de Jos, iar apoi vor merge și la castelul Bran.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi merge să votaţi la toate alegerile în acest an?

Observator » Stiri sociale » Reacţia unei turiste străine, aflată în vacanţă în Harghita: "Este minunată zona"