Antena Meniu Search
x

Video Veste proastă pentru români. O companie aeriană suspendă zeci de rute pe perioada verii

Sezonul vacanţelor începe cu o veste neplăcută pentru cei care plănuiesc o călătorie în străinătate. O companie aeriană low-cost din ţara noastră a anunţat că suspendă zeci de rute pe perioada verii. Este vorba despre zboruri ce pleacă din Capitală, cât şi din oraşe precum Cluj-Napoca, Iaşi sau Bacău, multe dintre ele către destinaţii turistice frecventate de români. 

Greta Neagu
de Greta Neagu

la 08.06.2022, 14:17

Shutterstock Vezi și

Sunt 20 de rute vizate de operatorul low-cost Blue Air până în luna octombrie. Vorbim despre 10 rute din Bucureşti, o rută din Bacău şi 4 rute din Cluj Napoca. În acelaşi timp, operatorul a anulat definitiv zboruri către Croaţia, către Suceava, de la Iaşi la Mykonos, dar şi de la Iaşi la Roma.

Operatorul are 13 aeronave în flotă şi a anulat în jur de 10% din zboruri. Oficial, explicaţia pentru acest fenomen este faptul că nu au ajuns aeronave aşa cum era planificat pentru acest an. Oficial,  ştim că toate companiile aeriene au probleme în această perioadă cu personalul. S-au făcut restructurări în perioada pandemiei şi pe de altă parte mulţi s-au reorientat din punct de vedere profesional şi nu sunt suficienţi oameni cu care să opereze aceste curse. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Travel » Veste proastă pentru români. O companie aeriană suspendă zeci de rute pe perioada verii