Antena Meniu Search
x

Video Alessandra Stoicescu, premiată la gala "Top 100 femei de succes": "Este un premiu pentru ceea ce facem împreună, la Observator"

Se spune că pentru o carieră de invidiat trebuie să faci multe sacrificii, dar de fapt marele secret este altul: pasiunea. Poveşti şi cariere de excepţie au fost prezentate şi premiate aseară în cadrul evenimentului "Capital Top 100 Femei de Succes". 

de Redactia Observator

la 24.09.2021, 12:54

Vezi și
  • Alessandra Stoicescu a fost premiată la categoria Mass-Media.

Vă reamintim că topul este împărțit în 10 categorii în care sunt evidențiate cele mai importante femei din domenii precum afaceri, management, politică, medicină, justiție şi altele. Le felicităm şi noi pe câştigătoare şi vă prezentăm şi câteva imagini de aseară.

Printre premiate s-a aflat şi Alessandra Stoicescu, una dintre cele mai cunoscute femei de televiziune din România. În paralel cu cariera de jurnalistă este şi preşedintele şi ambasadorul Fundaţiei "Mereu Aproape"

Alessandra Stoicescu: Nu există o reţetă a succesului în ceea ce înseamnă presa din România. Există un singur lucru: a fi sincer cu tine şi cu telespectatorii. Ceea ce facem este să ascultăm oamenii.

Alessandra Stoicescu: E o onoare. Este o imensă bucurie şi sunt cea mai fericită pentru că este un premiu de această dată pentru ceea ce facem împreună, la Observator. Pentru amprenta pe care o lăsăm în inimile şi în minţile telespectatorilor şi pentru faptul că sunt din ce în ce mai mulţi care simt că vocea lor contează. Toate lucrurile pe care le fac ca să fie mai bine din tot ce ne înconjoară sunt cu gândul la fetiţa mea, la Sara!

Pe acelaşi subiect

Alessandra Stoicescu a primit premiul la categoria Mass-Media. Şi continuăm cu altă categorie: Comunicare...

Renate Weber, desemnată omul politic al anului

Imola Zoltan, managing director McCann PR: Reţeta succesului în comunicare este în primul rând perseverenţa, ambiţia şi multă, multă putere de muncă. Succesul agenţiei pe care o conduc, de aproape 16 ani, se datorează în primul rând angajaţilor. În marea lor majoritate femei, bineînţeles! Femei cărora le mulţumesc. Ele sunt parte din succesul agenţiei şi al meu, bineînţeles!

Gala "Top 100 femei de succes" a desemnat-o pe Renate Weber omul anului în Politică. 

Renate Weber, Avocatul Poporului: Doamnele pe care le-am văzut premiate în această seară merită tot respectul şi admiraţia noastră. E un premiu care ne onorează pe toţi cei de la instituţia "Avocatului Poporului" pentru că nu aş vrea ca lumea să creadă că cineva poate să facă ceva singur, în niciun caz. O bătălie pentru drepturi şi libertăţi nu se poate da de unul singur. Ea trebuie să fie făcută cu solidaritate dintre mai multe categorii profesionale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » TV » Alessandra Stoicescu, premiată la gala "Top 100 femei de succes": "Este un premiu pentru ceea ce facem împreună, la Observator"