Antena Meniu Search
x

Video America Express, 19 martie 2023. ''Mi-a căzut cerul în cap!'' Detaliul important uitat de Bordea și Cortea. Nu le-a venit să creadă ce urmează

În ediția din 19 martie 2023, difuzată pe Antena 1 şi AntenaPLAY, concurenții au fost nevoiţi să găsească un ''columbian adevărat'' care să le devină coechipier, în drumul către Plaja din Palomino. Nu au fost foarte atenţi, prin urmare Cătălin Bordea și Nelu Cortea l-au pierdut în timpul probei. Şi mai şocant pentru cei doi a fost momentul în care și-au dat seama ce urmează.

de Redactia Observator

la 19.03.2023, 22:24

Vezi și

Cele trei echipe au avut de dus la bun sfârșit un scenariu elaborat. Concurenții au avut de convins un localnic să le devină coechipier și să îi însoțească până la finalul cursei. În plus, acesta trebuia să treacă testul ''columbianului adevărat''.

Pentru Bordea și Cortea, misiunea nu a fost una ușoară. După ce ce au găsit cu greu un al treilea coleg de echipă, tânărul i-a părăsit chiar în timpul probei. ''Bă, unde ne e omul?'', a strigat Cortea. ''Mie mi-a picat cerul în cap. După ce că și așa l-am găsit greu...'', a adăugat și Bordea. Spre dezamăgirea lor, şi-au dat seama că omul este de negăsit şi că trebuie să ia proba de la început. 

Norocul le-a surâs atunci când au găsit-o pe Angi, tânăra care a acceptat imediat să îi însoțească în cursă. ''Eu am crezut că glumește, că face mișto de noi'', a declarat Bordea.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Mai multe momente din America Express puteţi vedea pe a1.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » TV » America Express, 19 martie 2023. ''Mi-a căzut cerul în cap!'' Detaliul important uitat de Bordea și Cortea. Nu le-a venit să creadă ce urmează