Antena Meniu Search
x

Video America Express 20 martie 2023. Scărlătescu, prăbușit la concursul de limbo: "Cum să trec eu pe sub bara aia?"

America Express, ediția din 20 martie 2023. Echipele rămase în competiție, trei la număr, au avut parte de o surpriză la careu. Departajarea s-a făcut într-un mod suprinzător, care a stârnit hohote de râs, dar a și amplificat rivalitățile dintre concurenți.

de Redactia Observator

la 20.03.2023, 22:51

Vezi și

Ediție de senzație la America Express. Irina Fodor i-a luat total prin surprindere pe concurenți cu anunțul său. După ce s-au bucurat de un scurt moment cu muzică și dans tradițional, cele trei echipe și-au dat seama ce se întâmplă imediat ce au văzut bara de limbo. Potrivit a1.ro, pentru a stabili ordinea plecării în cursă, ei au fost nevoiți să treacă pe sub aceasta, la cel mai jos nivel, iar întreg momentul a stârnit hohote de râs.

„Noi ca noi, că suntem descurcărețe. Eu voiam să îi văd pe băieți. Să îl văd exact pe Scărlătescu cum se descurcă sau pe Bordea cu Cortea”, a fost reacția Andreei Antonescu atunci când a aflat ce trebuie să facă pentru a pleca în cursă.

„Cum să trec eu pe sub bara aia? Dar zic hai că tot ce ține de plajă și de apă e frumos”, a încercat să se încurajese și chef-ul. Mai mult, el a a fost cel cu inițiativă. Scărlătescu a luat-o pe Doina de mână și s-au oferit să încerce primii, spre deliciul tuturor.

Dacă la prima încercare, toate cele trei echipe s-au distrat și au trecut pe sub bara de limbo fără probleme, lucrurile s-au complicat atunci când aceasta a coborât la cel mai de jos nivel.

Pe acelaşi subiect

America Express 20 martie 2023. Cortea s-a descurcat bine, genunchiul lui nu

Spre surprinderea tuturor, cel care s-a descurcat cel mai bine a fost Cortea care însă, a suferit o accidentare la genunchi. Din acest motiv, cocurentul a ales să abandoneze, așadar lupta finală s-a dat între Andreea Bălan și Doina Teodoru.

„Știind că sunt cu Andreea Bălan care face dansuri și e câștigătoare de concursuri și se contorsionează, zic: plecăm pe locul 2, na”, a mărturisit Doina.

Cu toate acestea, pentru că aceasta a reușit să treacă pe sub bară fără să o lovească sau să atingă pământul, ea și Scărlătescu au obșinut avantajul și au plecat primii în cursă. Echipa a fost urmată, la cinci minute distanță, de Andreea Bălan și Andreea Antonescu, iar pe ultimul loc Bordea și Cortea.

„N-a fost corect pentru că noi am trecut amândouă ultima treaptă, deci trebuia să plecăm primele, ceilalți nu au trecut amândoi. Nu e prima oară când plecăm ultimele, suntem obișnuite”, au adăugat fetele de la Andre.

Ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » America Express 20 martie 2023. Scărlătescu, prăbușit la concursul de limbo: "Cum să trec eu pe sub bara aia?"