Antena Meniu Search
x

Video America Express, 21 martie 2023. "Acea pereche va fi eliminată". Anunţ cutremurător înaintea finalei

America Express a adus noi surprize pentru concurenții rămaşi în cursa de pe Drumul Aurului, în ediţia de marţi, 21 martie 2023, difuzată pe Antena 1 şi AntenaPLAY. Echipele rămase în competiție au primit o veste neașteptată de la Irina Fodor în semifinala America Express. Concurenţii au aflat cum se va desfășura următoarea cursă, la finalul căreia o echipă va pleca acasă, iar celelalte două vor ajunge în finală.

de Redactia Observator

la 21.03.2023, 23:24

Vezi și

America Express continuă, dar nu pentru mult timp! Competiţia de pe Drumul Aurului a intrat în linie dreaptă, spre marea finală. Din cele nouă echipe care au pornit în aventura America Express, acum au mai rămas doar trei. Şi fiecare dintre ele luptă din greu pentru un loc în Marea Finală. Şi probele pe care trebuie să le depăşească sunt pe măsura momentului cursei - din ce în ce mai dificile. Irina Fodor le-a vorbit concurenţilor America Express despre ce urmează să se întâmple în săptămâna mega-finalei.

Ultima eliminare de la America Express. Anunţul Irinei Fodor

Cele trei echipe rămase în cursa America Express au ascultat cu atenție anunțul despre ultima cursă eliminatorie. Irina Fodor le-a dezvăluit că urmează o probă de foc și a anunțat că introduce cele trei cufere, cu un rol extrem de important pentru echipa care ajunge pe ultimul loc. „Pentru a pune o stea pe Drumul Aurului, aveți de trecut o ultimă încercare. Ultima cursă eliminatorie din acest sezon. Nu este pentru ultima șansă, ci pentru locurile din finală, adică două”, le-a spus Irina Fodor.

„Va fi o cursă aparte. Împărțită în trei curse mai mici. La sfârșitul fiecărei curse, când ne vom reîntâlni, în fața mea vor fi trei cufere. Ultima echipă care ajunge la mine, va lua un cufăr. Fiecare cufăr ascunde o figurină din marea comoară pe care o căutați - o figurină din Dorado. Este vorba de Regele Kipchak. Două cufere vor ascunde figurina de aur, iar unul va fi roșu. La sfârșitul celor trei curse, vom deschide cuferele și vom vedea cine îl are pe cel roșu. Acea pereche va fi eliminată”, le-a explicat Irina Fodor concurenţilor de la America Express.

Pe acelaşi subiect

„Dacă nu punem mâna pe niciun cufăr, înseamnă că intră în finală. Și nu am ajuns până aici să nu intrăm în finală”, au declarat Scărlătescu și Doina, după ce au aflat regulile. „Practic, ține și nu ține de noroc. Important e ca noi două să nu ajungem ultia echipă. Vom face tot posibilul”, a spus și Andreea Antonescu.

Răsturnare de situație la America Express, 21 martie 2023

Pentru a determina ordinea în care urmau să plece în cursă cele trei echipe ajunse în ultima etapă, Irina Fodor le-a dat o nouă provocare. Concurenții au primit câte o mapă cu mai multe imagini de pe Drumul Aurului pe care au fost nevoți să le pună în ordine cronologică, alături de locațiile corespunzătoare, prin care au trecut.

Primii „verificați” au fost Bordea și Cortea, însă nu au putut primi niciun punct pentru că nu au înțeles că imaginile și locațiile trebuiau puse în ordine. „Nu, nu îmi spuneați asta acum”, a fost reacția prezentatoarei când a aflat.

De asemenea, și Scărlătescu și Doina au omis acest detaliu important. Astfel, cel mai mare punctaj și Scărlătescu și Doina, urmată de Bordea și Cortea, iar fetele de la Andre au plecat pe ultimul loc. Cu toate acestea, datorită avantajului anterior obținut de Bordea și Cortea, ei vor pleca primi în cursă, cu 20 de minute înaintea adversarilor.

Ediţia din 21 martie 2023 America Express

Drumul celor trei echipe din competiția America Express către Marea Finală se dovedește din ce în ce mai complicat. Ieri seară, concurenții s-au confruntat cu prima parte a celei mai ample misiuni: organizarea propriului carnaval inspirat de celebrul eveniment din Barranquilla, cea dintâi provocare fiind bugetul pentru o asemenea manifestare extravagantă. De la un concert susținut pe străzile orașului de Andreea Bălan și Andreea Antonescu la caricaturile realizate de Cătălin Bordea și delicioasele chiftele cu care Chef Scărlătescu i-a impresionat pe localnici, concurenții și-au folosit talentele pentru a strânge banii necesari, purtând în tot acest timp costume populare românești.

Una dintre echipe a beneficiat, însă, de un avantaj considerabil. Este vorba despre Cătălin Bordea și Nelu Cortea, care au descoperit ce premiu ascundea ultimul Joker al acestui sezon câștigat de ei pe plaja de la Marea Caraibilor: cei doi au primit bani în plus pentru bugetul carnavalului și alte două costume populare, pe care le-au vândut unor localnici. 

În seara aceasta, sub soarele arzător din Barranquilla, echipele au dat proba supremă a forței de convingere, pentru că succesul unui carnaval se măsoară în numărul participanților. Așadar, concurenții au fost nevoiți să-și alcătuiască propriile trupe de dansatori, convingând localnicii în timp record să-i urmeze în aventura lor. Punctul culminant al misiunii de anvergură a adus echipele și toți dansatorii pe scenă, acolo unde au prezentat un număr artistic în fața unui juriu alcătuit din prestigioși judecători locali – regi, regine, legende vii ale Carnavalului de la Barranquilla.

Tot în această seară, Irina Fodor a pus în joc cuferele cu cea mai mare amenințare de pe Drumul aurului: vulturul roșu, care va trimite acasă ultima echipă înainte de Marea Finală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » TV » America Express, 21 martie 2023. "Acea pereche va fi eliminată". Anunţ cutremurător înaintea finalei