Antena Meniu Search
x

Video America Express, 22 martie 2023. Provocări neaşteptate pe Drumul Aurului

Săptămâna mega finalei America Express continuă pe Drumul Aurului. Ieri seară misiunea carnavalului a culminat cu un spectacol extravagant, iar după o cursă nebună echipa Cătălin Scărlătescu – Doina Teodoru au primit primul cufăr din cele trei, care poate ascunde totemul roșu, ce va aduce ultima eliminare de pe Drumul aurului înainte de Marea Finală. Așadar, la America Express, azi, de la ora 20:30, urmează seara în care se decid cele două echipe finaliste.

de Redactia Observator

la 22.03.2023, 09:03

Vezi și

Ieri seară, la America Express, misiunea carnavalului a culminat cu un spectacol extravagant, plin de culoare, pe ritmuri exotice. Proba s-a încheiat cu încă o victorie pentru echipa alcătuită din Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Cei doi concurenți au obținut astfel avantajul de a pleca în următoarea cursă cu 15 minute mai devreme. Tot ieri s-a desfășurat și prima dintre cele trei curse la capătul cărora Irina așteaptă ultima echipă cu mult temutele cutii care pot aduce eliminarea. După cea dintâi întrecere, primul cufăr a revenit perechii Cătălin Scărlătescu – Doina Teodoru.

Au mai rămas două cufere în joc. Oricare dintre cele trei cutii poate ascunde totemul roșu, care va aduce ultima eliminare de pe Drumul aurului înainte de Marea Finală. Așadar, la America Express, azi, de la ora 20:30, urmează seara decisivă: echipele vor face tot posibilul să nu ajungă pe ultimul loc în cele două curse pe care le mai au în față, folosindu-și întreaga energie în misiunile de anduranță pregătite de Irina.

Tensiunea va atinge cote maxime la momentul deschiderii cuferelor, când se va afla verdictul. Cine va părăsi Drumul aurului și care sunt cele două echipe care vor juca Marea Finală de pe 26 martie, la Antena 1, telespectatorii vor afla în ediția reality show-ului din această seară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » TV » America Express, 22 martie 2023. Provocări neaşteptate pe Drumul Aurului