Antena Meniu Search
x

America Express, 28 februarie 2023. Cine a câștigat amuleta. Irina Fodor, intrare spectaculoasă cu mașina. Ce a pățit Puya

În ediția 27 a emisiunii America Express, trei echipe s-au întrecut la jocul de amuletă, însă doar una a câștigat. Irina Fodor și-a făcut apariția în cel mai neașteptat mod.

de Redactia Observator

la 28.02.2023, 22:49

America Express, 28 februarie 2023. Cine a câștigat amuleta. Irina Fodor, intrare spectaculoasă cu mașina. Ce a pățit Puya
- a1.ro

Cea de-a treia zi petrecută în Columbia a adus un nou joc de amuletă. Trei echipe s-au întâlnit într-un decor de poveste în care trăiau dinozaurii, în urmă cu milioane de ani. Irina Fodor și-a făcut apariția în cel mai spectaculos mod posibil, ca și când ar fi fost dintr-un film Jurassic Park. La finalul jocului s-a aflat cine a câștigat amuleta, în ediția 27 a emisiunii America Express, de la Antena 1.

Irina Fodor și-a făcut apariția într-un mod spectaculos în ediția 27 a emisiunii America Express, din 28 februarie 2023

Venind prin peisajul desprins parcă din Jurassic Park, Irina Fodor a impresionat din plin cu mașina pe care a ales s-o conducă, dar și cu ținuta aleasă. „Bună dimineața, exploratori!”, a zis ea, extrem de zâmbitoare. „A fost spectaculoasă, așa e! Ce intrare!”, a fost de părere Melinda.

„Să știți, dragilor, că en aflăm într-un impresionant sit arheologic, numit Pozos Azules. Este într-o regiune de-o frumusețe ieșită din comun, cu păduri, văi și fâșii deșertice. Se numește Villa de Leyva, așa cum ați aflat ieri. Pe aici, în urmă cu 60 de milioane de ani, era un paradis al dinozaurilor. Imaginați-vă doar turmele de brontosauri păscând agale. Stegozaurii adăpându-se și brusc se stârnea panica general, veneau velociraptorii și apoi apărea T-Rex. Suntem într-un adevărat Jurassic Park, numai că este, de fapt, un cimitir de fosile. Multe sunt încă nedescoperite. Toate cele trei echipe sunt gata să descopere noi specii de dinozauri. Unul vas ta lângă mine, celălalt va pleca să adune cu roaba diverse unelte de care aveți nevoie și chiar oase, fosile. Trebuie să mergeți după hartă, exact în ordinea numerotării locurilor”, a fost vestea dată de Irina Fodor la jocul pentru amuletă din ediția 27 din 28 februarie 2023 a show-ului America Express.

Pe acelaşi subiect

Puya a luat roaba lui Cătălin Scărlătesu, la jocul de amuletă. Ce a urmat, la America Express

După ce au stabilit cine stă la Irina Fodor și cine fuge cu roaba, cronometrul a pornit și toată lumea s-a apucat de treabă. Andreea Antonescu, Melinda și Doina Teodoru au încercat să ghideze cât mai bine pe Andreea Bălan, Puya și Cătălin Scărlătescu. De îndată ce și-a găsit trusa cu instrumente, Puya a pus-o rapid în roabă și a fugit în sus pe un deal, însă nu a văzut că a luat roaba lui Scărlătescu, de fapt.

„Nu s-a uitat că n-are roaba lui în mână”, a zis Cătălin, amuzat, apoi a pornit pe urmele lui Puya. Când au ajuns în vârf, Scărlătescu l-a atenționat de greșeala făcută și Puya și-a dat seama că a pierdut timp prețios. „Ce bagabont!”, a fost replica artistului, în ediția 27 a emisiunii America Express, de la Antena 1.

Cine a câștigat jocul de amuletă în ediția 27 a emisiunii America Express, din 28 februarie 2023

Timpul scurt i-a făcut pe concurenți să dea tot ce au avut mai bun pentru a aduna trusa de instrumente, dar și pentru a descoperi oasele de dinozauri.

Emoțiile au fost mari și orice greșeală a costat scump. Andreea Antonescu, Melinda și Doina Teodoru au încercat să dea indicații în cel mai precis mod posibil, iar Andreea Bălan, Puya și Cătălin Scărlătescu au dat tot ce au avut mai bun pentru a găsi toate oasele de dinosaur.

După ce au reușit să facă asta, Doina și Cătălin au pornit cu roaba și au căutat cutia cu puzzle. Au găsit-o, au deschis-o și s-au apucat de făcut scheletul dinozaurului. La un moment dat, aceștia au fost ajunși din urmă de Andreea Antonescu și Andreea Bălan. După numeroase încercări, Doina și Cătălin au câștigat amuleta din ediția din 28 februarie 2023 a emisiunii America Express. Mamă, cât m-am chinuit la ăsta!”, a zis Scărlătescu, respirând ușurat. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost descumpănite după ce au realizat că au ratat la mustață amuleta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » TV » America Express, 28 februarie 2023. Cine a câștigat amuleta. Irina Fodor, intrare spectaculoasă cu mașina. Ce a pățit Puya