Antena Meniu Search
x

America Express, lider de audiență. Diseară, la cursa pentru imunitate, vedetele își înfruntă fobiile de animale

Ediția America Express difuzată ieri seară de Antena 1 le-a adus lui Puya și Melindei victoria în primul joc pentru amuletă și Joker din Guatemala. Cei doi au câștigat concursul, după o întrecere în ritm infernal, urmărită, în minutul de aur 20:42, de peste 1,7 milioane de telespectatori. Lider de audiență cu emisiunea de duminică seară, America Express continuă în această seară cu întrecerea pentru imunitate, care se va dovedi una dintre cele mai grele zile din întreaga aventură, concurenții fiind nevoiți să-și înfrunte fobiile de animale!

de Redactia Observator

la 13.02.2023, 12:41

Reality show-ul, ajuns la prima etapă din Guatemala, a condus topul audiențelor pe toate segmentele de public. Astfel, Așadar, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, și a obținut, în intervalul difuzării emisiunii (20:00-23:36), o audiență medie de 9.1 puncte de rating și o cotă de piață de 26.3%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra 7 puncte de rating și o cotă de piață de 20.2%. La orașe, emisiunea a dominat concurența cu 8 puncte de rating și 19.9% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 6.6 puncte de rating și 16.4% cotă de piață. Și la nivel national, Antena 1 s-a impus ca lider de audiență, cu 7.9 puncte de rating și 18.9% cotă de piață, Pro Tv înregistrând 7.7 puncte de rating și 18.5% cota de piață.

Aventura celui mai dur reality show din România a provocat cele 7 echipe să-și depășească limitele fizice cu un test de foc chiar în inima junglei din Guatemala: vedetele au cucerit piramidele mayașe de la Tikal, după un efort fizic impresionant, care a trecut concurenți precum Ovidiu Buta și Cătălin Scărlătescu prin momente critice. Cursa a continuat cu probe matematice în sistemul numeric mayaș, dar și cu un complicat test de memorare a unui vechi poem mayaș, la capătul întrecerii cele 3 echipe care s-au calificat pentru jocul de amuletă și Joker fiind frații Gavril, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Puya și Melinda. Concursul care a urmat nu s-a oprit nici sub amenințarea ploii, câștigătorii Puya și Melinda obținând un Joker care le-a oferit avantajul de a sări peste misiunea de început a următoarei curse.

America Express continuă în această seară la Antena 1, de la ora 20:30, cu o întrecere pentru imunitate ce va dezvălui surprinzătoarele puncte slabe ale concurenților. Misiunile din această seară le va provoca pe vedete să-și înfrunte nebănuitele fobii de animale, autostopul făcut cu… un curcan sau niște găini în brațe dovedindu-se o probă mai grea decât 

s-ar fi așteptat. ”Am fobie de găini! Dacă pun mâna pe o găină și îi simt penele, mor. Când vine vorba de probe, asta nu pot să fac. Nu pot să pun mâna pe o găină din cauza acestei fobii”, a explicat Andreea Antonescu despre misiunea care i-a dat bătăi de cap. Și nu a fost nici pe departe singura! Doina Teodoru a izbucnit în lacrimi, Ovidiu Buta a fost gata să-și asume o penalizare din cauza acestei probe, iar Dinu, fratele lui Jean Gavril, și-a mărturisit, la rândul său, această fobie: ”În sufletul meu era disperare!”.

Frica de cai este o altă fobie pe care unii concurenți o vor înfrunta la una dintre misiuni. Iar atunci când calul unei echipe se dovedește nărăvaș, lucrurile pot scăpa de sub control. ”La un moment dat, calul a luat-o razna din senin. A reacționat extrem de urât și a început să-și arunce picioarele în toate direcțiile. Calul m-a lovit întâi pe mine, apoi, când m-am întors, Joaquin avea sfoara înfășurată în jurul piciorului și văd calul care se smulge și fuge cu mexicanul după el”, a povestit Ovidiu Buta. Telespectatorii pot urmări întregul moment în această seară la Antena 1, în ediția America Express care va dezvălui și echipa câștigătoare a primei imunități din Guatemala.   

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » America Express, lider de audiență. Diseară, la cursa pentru imunitate, vedetele își înfruntă fobiile de animale