Antena Meniu Search
x

Foto Anastasia Soare se alătură juriului iUmor. Surprize pentru Regina Sprâncenelor din LA

Anastasia Soare, singura româncă ajunsă în topul celor mai bogate femei din SUA în urmă cu doi ani, a acceptat provocarea de a se alătura Deliei, lui Cheloo şi lui Costel la masa juriului iUmor, în cea mai nouă ediţie a show-ului de la Antena 1, difuzată duminica aceasta, de la 20:00. Cum s-a desfășurat celebrul „tratament“ al show-ului pentru Regina Sprâncenelor din LA şi cine sunt concurenții care au impresionat cel mai mult, telespectatorii pot afla duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 19.10.2022, 15:22

Stabilită de 33 de ani în SUA, Anastasia Soare s-a născut într-o familie de macedoneni din Constanța, iar după ce a ajuns peste ocean, a reușit să se remarce în rândul celebrităților de la Hollywood. Printre primii mei clienţi faimoşi s-au numărat Michelle Pfeiffer, Jennifer Lopez, Jennifer Aniston, Oprah, Sharon Stone, Victoria Beckham, Heidi Klum, Penelope Cruz... Și bărbați aveam foarte mulți clienți. De exemplu, David Beckham, el şi Victoria mi-au fost clienţi, iar acum suntem prieteni foarte buni”, a dezvăluit Anastasia. Cheloo a mărturisit şi el pe platoul de filmare: „Nu sunt pasionat de pensatul sprâncenelor, dar nu-i putem nega succesul! Îmi plac oamenii care reușesc!.

Anastasia Soare se alătură juriului iUmor

Invitația de a juriza la iUmor i s-a părut o experiență frumoasă, care merită bifată măcar o dată în viață. „Este pentru prima dată când mă aflu într-o asemenea postură. Nu sunt un jurat profesionist, dar, umorul românesc este deosebit. Îmi place foarte, foarte mult, mai mult decât umorul american!“, a mărturisit vedeta. Despre vizita Anastasiei Soare la iUmor, Delia a spus: „Este prima dată când ne vedem față în față! Prima dată când îi simt energia asta de femeie puternică, (…) în jurul ei văd o aură foarte hollywoodiană.

Cu ce daruri de lux i-a răsfățat Regina Sprâncenelor pe Delia, Costel și Cheloo, cine sunt concurenții care au luat cel puțin două like-uri și ce surprize i-au așteptat pe jurați, telespectatorii pot descoperi urmărind noua ediție iUmor, difuzată duminică, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Episodul 9 din serialul iMai Mult Umor va fi difuzat duminică, la Antena 1, imediat după iUmor, iar pe AntenaPLAY poate fi văzut oricând. În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin îl impersonează pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » TV » Anastasia Soare se alătură juriului iUmor. Surprize pentru Regina Sprâncenelor din LA