Antena Meniu Search
x

Video Asia Expres revine la Antena 1, pe 18 septembrie. Sezonul a fost filmat în pandemie, iar concurenții s-au confruntat cu și mai multe provocări

Cel mai aşteptat show al toamnei revine la Antena 1. Asia Express sezonul 4 – Drumul Împăraților. O cursă nebună parcursă în plină pandemie. Traseul a fost unul în premieră, este pentru prima dată când este aleasă această rută, dar destinaţia finală rămâne să o aflăm.

de Redactia Observator

la 08.09.2021, 13:00

Vezi și

Marea premieră a celui mai provocator reality-show are loc sâmbătă, pe 18 septembrie. Concurenţii s-au întalnit recent pentru a viziona în avanpremieră primul episod. Reacţiile echipelor când s-au revăzut în cele mai neaşteptate situaţii sunt greu de imaginat. Dar toţi spun că experienţa Asia a meritat din plin.

Nouă perechi de vedete au acceptat provocarea plină de suspans a competiției Asia Express- Drumul Împăraţilor. S-au întrecut în aventura vieții lor, într-un sezon cum nu a mai fost altul! 

Cuza și Emy: Cum, într-o săptămână, treci prin stări de încredere, apoi de neîncredere, de dezamăgire, de euforie. În Asia le treci într-o zi pe toate. Este esența vieții! 

Oase: Concurenții au fost traumatizați. Prima zi când am plecat era toată lumea ok, după îi vedeai pe toți așa "da, sunt bine!". Șocant, nu ai cum să fii pregătit pentru așa ceva. Extraordinar de greu, surprize foarte multe și o explozie de sentimente din toate părțile. Cam așa aș descrie eu, în limbajul meu, Asia Express sezonul 4. 

Asia Express - Drumul Împăraţilor a fost primul sezon filmat în pandemie, iar dificultățile cu autostopul şi cazarea au fost şi mai mari. 

Patricia: Lumea era foarte reticentă să ne ia. Și stăteam și ore așa, așa, foarte greu! O aventură grea, emoționantă și plină de surprize.

Alexandra Ungureanu: Necunoscuta este mare dacă o să mă reunosc în omul pe care o să-l văd în acele situații. Dacă o să-mi placă de mine pentru că, într-adevăr, a fost o extremă și eu sper ca în viața reală să nu mai fiu pusă nicioadată, dar altfel, dacă de mâine ar începe din nou cursa, eu m-aș prezenta la start fără doar și poate. 

Adriana Trandafir a făcut echipă, pentru prima dată cu fiica sa, Maria Speranza. 

Adriana Trandafir: A fost un dar pe care aproape că nu-l merităm. 

Maria Speranza: Ne-am completat perfect. Nu mă așteptam, dar s-a întâmplat. Așchia nu sare departe de trunchi. 

Startul s-a dat din Turcia. Cursa a continuat în Georgia, Iordania şi Israel. În total concurenţii au parcurs 7 mii de km. Marea premieră a celui mai dur reality-show are loc sâmbătă, pe 18 septembrie, de la 20.00. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » TV » Asia Expres revine la Antena 1, pe 18 septembrie. Sezonul a fost filmat în pandemie, iar concurenții s-au confruntat cu și mai multe provocări