Antena Meniu Search
x

Astăzi, de la 20:00, pe Antena 1, o nouă ediţie incendiară "Splash! Vedete la apă"

Cea mai nouă ediţie ''Splash! Vedete la apă'', difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, aduce în faţa telespectatorilor o nouă serie de concurenţi gata să îşi testeze limitele, dar şi să le împărtăşească acestora trăiri emoţionante din vieţile lor.

de Redactia Observator

la 04.09.2021, 10:03

Astăzi, de la 20:00, pe Antena 1, o nouă ediţie incendiară "Splash! Vedete la apă"
Astăzi, de la 20:00, pe Antena 1, o nouă ediţie incendiară "Splash! Vedete la apă" - Antena 1

Nea Mărin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenoarea Clara Gherase vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii.

De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1, noi artiști și sportivi curajoși își vor testa limitele după ce s-au pregătit alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție. Doiniţa Oancea, Maria Ilioiu, Elena Ionescu, Stelian Milu, Jador şi Blaze, dar şi Rikito Watanabe, Black Matias, Marian Pavel, Raluca Podea, Adriana Bahmuţeanu şi Sandy sunt cei care vor intra de această dată în competiție. 

Cele mai spectaculoase momente din ''Splash! Vedete la apă'' 2021 pe a1.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » TV » Astăzi, de la 20:00, pe Antena 1, o nouă ediţie incendiară "Splash! Vedete la apă"