Antena Meniu Search
x

Azi, de la 20:00, pe Antena 1, începe Asia Express - Drumul Împăraților

Asia Express - Drumul Împăraților, cel mai dur reality-show difuzat de Antena 1, lansează astăzi concursul Pașaport de Asia, concurs ce pune la bătaie o experiență de neuitat pentru unul dintre fanii emisiunii.

de Redactia Observator

la 19.09.2021, 08:50

Azi, de la 20:00, pe Antena 1, începe Asia Express - Drumul Împăraților
Azi, de la 20:00, pe Antena 1, începe Asia Express - Drumul Împăraților - Antena 1

Premiul constă în participarea la filmările următorului sezon, alături de echipa de producție și de vedetele show-ului. Pentru o etapă, câștigătorul va trăi experiența Asia Express și va avea ocazia să descopere cum este produs show-ul, dar mai ales ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat.

Înscrierile se fac pe pasaportdeasia.a1.ro

Concursul va începe din seara premierei sezonului 4, iar mecanismul este unul simplu. Săptămânal, după fiecare episod de Asia Express – Drumul Împăraţilor, telespectatorii trebuie să intre pe pasaportdeasia.a1.ro și să răspundă corect la câte o întrebare legată de ce s-a intamplat în seara respectivă.

Întrebarea de concurs va fi valabilă doar 24 de ore, iar fiecare răspuns corect îi poate aduce cât mai aproape de marele premiu.

Indiciile se regăsesc doar în cadrul showului, prin urmare vizionarea fiecărui episod și atenția la detalii a telespectatorilor va juca un rol decisiv. Înscrierile se fac doar în formularul de concurs de pe https://pasaportdeasia.a1.ro/.

La finalul sezonului, participanții care răspund corect la minimum 30 de întrebări, din totalul de 41, vor intra în cursa pentru marele premiu şi vor fi mai aproape de experienţa Asia Express: participarea la filmările primei etape a sezonului 5. Câștigătorul va fi desemnat ulterior, prin tragere la sorți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » TV » Azi, de la 20:00, pe Antena 1, începe Asia Express - Drumul Împăraților