Antena Meniu Search
x

Azi, de la 20:00, pe Antena 1, un nou episod Asia Express - Drumul Împăraților

Premiera sezonului patru al celui mai dur reality-show a debutat în forță aseară, la Antena 1, impunându-se ca lider detaşat de audienţã la nivelul tuturor categoriilor de public.

de Redactia Observator

la 19.09.2021, 09:47

Azi, de la 20:00, pe Antena 1, un nou episod Asia Express - Drumul Împăraților
Azi, de la 20:00, pe Antena 1, un nou episod Asia Express - Drumul Împăraților - Antena 1

Conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider cu o medie de 7.3 puncte de rating și 27% cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 4.7 puncte de rating și 17.3% cota de piață. Şi la orașe, prima ediţie a show-ului de la Antena 1 a fost lider detașat cu o medie de 7.4 puncte de rating și 21.1% cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 5.3 puncte de rating și 15.1 procente din cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării, show-ul a fost lider cu o audiență medie de 6.7 puncte de rating și 18.3% cota de piață, Pro Tv ocupând şi de această dată locul al doilea cu 5.8 puncte de rating și 15.6% cota de piață. Aproape 1.7 milioane de telespectatori urmăreau aseară, la nivel național, prima etapă din Turcia pe pe Drumul Împăraților, în minutul de aur de la 20:50. 

Antena 1 a fost lider de audiență şi în Prime Time, pe toate categoriile de public. Astfel, în intervalul 19.00-23.00, Antena 1 a înregistrat la nivelul publicului comercial din mediul urban cuprins între 18-49 de ani o audiență medie de 6.2 puncte de rating și 24% cotă de piață, în timp ce Pro Tv se situa pe poziția secundă cu 4.8 puncte de rating și 18.5% cotă de piață. Ierarhia se păstrează şi la nivelul publicului urban şi naţional. 

Diseară, de la 20:00, pe Antena 1, cele 9 cupluri de vedete care au acceptat provocarea inedită de a parcurge Drumul Împăraților continuă aventura vieții lor într-o nouă ediție plină de adrenalină și de suspans. Traseul fragmentat de nenumărate misiuni și distanța considerabilă de parcurs între steagurile Asia Express sub regulile stricte ale pandemiei își vor spune cuvântul asupra stării de spirit a concurenților: ”Mă pun în genunchi, pup și pământul! Fac orice doar să ne ia cineva!”, va mărturisi Lidia Buble. 

Agitația continuă a cursei contracronometru va fi întreruptă și de apariția jandarmilor locali, iar momentul va isca tensiune: ”Nu ne-a venit să credem! Eram șocați! Erau 20 de oameni care încercau să se înțeleagă din turcă în engleză, din engleză în turcă. Am fost cercetați, verificări după verificări”, va mărturisi Emi. Cum s-au descurcat vedetele în cea de-a doua zi pe Drumul Împăraților și care dintre echipe va câștiga jocul de amuletă ce oferă 1000 de Euro, dar și un avantaj considerabil în cursă, telespectatorii vor putea urmări diseară, de la ora 20.00, pe Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » TV » Azi, de la 20:00, pe Antena 1, un nou episod Asia Express - Drumul Împăraților