Antena Meniu Search
x

Video Ce va face Narcisa Birjaru cu premiul de la Chefi la Cuţite. Prima femeie care a reuşit să câştige concursul

Sezonul 9 Chefi la cuţite a ajuns la final şi are un nou câştigător! Sau câştigătoare, mai corect spus. Narcisa Birjaru este prima femeie care primeşte trofeul, de când cel mai iubit cooking show din România a debutat pe Antena1.

Raluca Bădică
de Raluca Bădică

la 17.06.2021, 16:49

Vezi și

Narcisa Birjaru s-a înfruntat în finala Chefi la Cuţite cu Cătălin Amaradei şi Elena Matei. Zeci de battle-uri în bucătărie, sute de momente cu emoţii şi multe conflicte, toate au dus la victoria Narcisei. Imediat după anunţarea câştigătorului, Narcisa a declarat că momentul a fost pentru ea o surpriză totală. "Mulţumesc foarte mult. Nu am cuvinte să vă mulţumesc. Mă aplec în faţa voastră. Să fiu sinceră nu mă aşteptam să ajung aici din cauza faptului că nu am nici foarte mare încredere în mine", ne-a mărturisit Narcisa. 

Ce va face Nacrisa Birjaru cu premiul de la Chefi la Cuţite

Farfuria de aur a sezonului 9 i-a adus Narcisei Birjaru premiul de 30.000 de euro.

"Sinceră să iu nu ştiu ce o să fac cu el. Am în plan să îmi dau avans pentru o casă. Este cam mic unde locuiesc acum. Şi nu ştiu... urmează. Am mai multe planuri. Îmi doresc şi un restaurant al meu", a spus Narcisa.

Pe acelaşi subiect

Fosta concurentă a povestit şi despre problemele pe care le-a întâmpinat în Sezonul 9 Chefi la cuţite, dar şi despre momentele frumoase. "Am avut o perioadă când am făcut starter-uri şi au fost cele de nuntă. Am făcut o farfurie foarte grea, mi-a căzut pate de ficat. Eu nu am ştiut ce să asociez cu pateu de ficat şi am făcut o farfurie varză. Chef m-a certat şi ăla a fost un moment în care credeam că plec acasă.

Nu mă aşteptam să îmi fac prieteni. (...) Pentru că oamenii sunt uneori rasişti şi din cauza etniei te judecă într-un alt fel. Cred că dacă oamenii din etnia din care eu fac parte sunt răi, ne bagă pe toţi la o oală. Toţi suntem români. Sunt mândră de etnia mea. Mă bucur că sunt ţigancă", a mai spus Narcisa.

Cine este Narcisa Birjaru, finalista Chefi la cuţite sezon 9

Narcisa Birjaru este câştigătoarea celui de-al nouălea sezon Chefi la cuţite. Concurenta din echipa lui Chef Scărlătescu a reuşit să îl învingă pe mult mai experimentatul Cătălin Amarandei, finalistul echipei albastre a lui Florin Dumitrescu, dar şi pe Elena Matei, concurenta din echipa verde a lui Sorin Bontea.

În vârstă de 24 de ani, Narcisa Birjaru, este de meserie bucătar și lucrează la un stand-up comedy. Ea a povestit în audițiile Chefi la cuțite 2021 că multă lume nu a crezut în talentul său, dar a muncit să dovedească contrariul. Tânăra este căsătorită de 9 ani și a făcut sacrificii mari pentru a deveni bucătar. „Să fiu aici e cel mai frumos moment din viața, am emoții. Întâlnirea cu chefii e cea mai mare emoție a mea. Sunt superbi”, spunea concurenta.

Câştigătoarea Chefi la cutiţte a recunoscut că provine dintr-o familie de etnie romă și că așa este tradiția la ei. „Provin din familie romă. La noi, tradiția este să te măriți de mică. Bineînțeles, dacă vrei, nu te obligă nimeni. Sunt alte etnii unde părinții te promit cuiva. La mine nu este așa, pur și simplu eu și cu iubitul meu ne-am întâlnit undeva, ne-am plăcut, am făcut școala generală și în primul an de liceu ne-am căsătorit. Și de atunci suntem de nedespărțit, suntem împreună de nouă ani”, a povestit Narcisa Birjaru.

Narcisa a anunţat din audiţii că vrea la Cătălin Scărlătescu în echipă, pentru că este juratul pe care îl admiră cel mai mult, şi acolo a şi ajuns pregătit în audiții propria rețetă de burger cu cartofi.

Finala Chefi la cuţite, lider de audienţă

Miercuri, 16 iunie, Chefi la cuțite a fost lider detașat de piață cu aproape 2,5 milioane de români, ce au privit emisiunea în minutul de maximă audiență de la 21.58 Telespectatorii Antena 1 au avut parte de o ultimă ediție tensionată și surprinzătoare, în finala sezonului 9. Astfel, cel mai iubit show culinar s-a clasat ca lider absolut de audiență pe toate categoriile de public.

În intervalul orar 20.24-00.09, chefii au fost prima alegere a românilor, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 11,2 puncte de rating și 38,2% cota de piață, în timp ce pe locul secund se clasa Pro Tv cu 6 puncte de rating și 20,5% cota de piață. La orașe, emisiunea de la Antena 1 a condus cu 11,7 puncte de rating și 29,8 % cota de piață, fiind urmată de Pro TV cu 7 puncte de rating și 17,7 procente din cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării show-ul de la Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 10,6 puncte de rating și 26.5% cota de piață, Pro TV ocupând locul al doilea cu 6,9 puncte de rating și 17,4 % cota de piață.

Antena 1 a fost lider de audiență și la nivelul intervalului cel mai vizionat al zilei, prime-time (19.00-23.00), pe toate categoriile de public. Clasamentul s-a păstrat și la nivelul întregii zile, acolo unde Antena 1 a condus clasamentul audienţelor pe toate categoriile de public.

Sezonul 9 Chefi la cuțite a înregistrat o medie de 8,8 puncte de rating și 26,8 % cotă de piața, cel mai iubit show culinar clasându-se ca lider de audiență pe publicul comercial și urban pe toată perioada difuzării.

Toate ediţiile Chefi la Cuţite pot fi urmărite integral pe Antena Play.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Ce va face Narcisa Birjaru cu premiul de la Chefi la Cuţite. Prima femeie care a reuşit să câştige concursul