Antena Meniu Search
x

Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Cine a câștigat al șaselea battle. Ce verdict a adus banda. Ce s-a întâmplat în culise

Cei din Orchestra Simfonică București au degustat preparatele din cel de-al șaselea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11 și au decis cine a câștigat proba de gătit, în ediția 27 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, din data de 24 mai 2023.

de Redactia Observator

la 24.05.2023, 22:46

Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Cine a câștigat al șaselea battle. Ce verdict a adus banda. Ce s-a întâmplat în culise
- Antena 1

În ediția 27 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au primit tema de-a pregăti câte o farfurie cu 11 elemente diferite. Cei care au făcut degustarea au fost artiști din Orchestra Simfonică București. Banda a adus voturile și astfel s-a aflat cine a câștigat cel de-al șaselea battle.

Cine a câștigat cel de-al șaselea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11, în ediția 27 din 24 mai 2023. Ce verdict a adus banda

Prima farfurie care a intrat pe bandă a fost de culoare roșie, apoi a urmat una tot roșie.

„Îi rup, îi rup pe genunchi!”, a zis Sorin Bontea, fericit că vede voturile. Banda a continuat să meargă și să aducă voturi, de data aceasta două pentru Cătălin Scărlătescu. Emoțiile au început să fie din ce în ce mai mare, pe măsură ce au venit și următoarele voturi. „Aș vrea să depășesc cât mai repede momentul ăsta, să intrăm la individuale, să gătim, să gust. Să treacă ziua asta de coșmar!”, a zis Florin Dumitrescu, supărat că norocul nu este de partea lui, în cel de-al șaselea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11. Surpriza a fost mare atunci când banda a adus o victorie pentru echipa roșie, spre marea bucurie a lui Sorin Bontea. Așadar, la duel vor intra echipa gri și cea neagră.

„Ne-au nimicit ei pe noi!”, a zis Iulia Istrate din echipa neagră a lui Cătălin Scărlătescu. Extrem de supărat de faptul că a avut zero farfurii, Florin Dumitrescu a spus că, într-un fel sau altul, această experiență este una bună, fiindcă poate îi va trezi și îi va motiva pentru viitoarele confruntări de la Chefi la cuțite sezonul 11. „Deci îmi vine să mor, e battle-ul șase și nu am câștigat nimic. Nada!”, a zis Cătălin Scărlătescu supărat. Un moment savuros a fost atunci când Scărlătescu i-a dat un telefon lui Bontea, ca să afle un detaliu. Urmărește clipul video de mai sus ca să afli despre ce este vorba.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » TV » Chefi la cuțite, 27 martie 2023. Cine a câștigat al șaselea battle. Ce verdict a adus banda. Ce s-a întâmplat în culise