Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Chefi la cuţite, 29 mai 2023. Replici tăioase între chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea: ''Asta e vrăjeală ieftină!''

Chefi la cuțite, 29 mai 2023. Schimb neaşteptat de replici între chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea în ediţia de luni, cu numărul 28, a emisiunii Chefi la cuţite de la Antena 1

De Redactia Observator la 29.05.2023, 22:00
Vezi și

Chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea și-au adresat replici tăioase chiar de față cu concurenții. Battle-ul de luni a început, ca de fiecare dată, cu multe provocări aduse de Gina Pistol pentru cele trei echipe. Chef Sorin Bontea nu a stat pe gânduri şi a scos asul din mânecă: o amuletă cu adevărat periculoasă pentru adversari.

Prin urmare, chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și concurenții lor nu au putut să vorbească în timpul probei. Haosul și-a făcut simțită prezența în bucătărie mai ales când chef Florin Dumitrescu a găsit o soluţie, cel puţin temporară, ca să le poată da sfaturi concurenţilor alături de care luptă ediţie de ediţie. 

Juratul a intrat în freeze intenționat timp de un 1 minut, dar chef Sorin Bontea a observat imediat. Reproşurile nu au întârziat să apară. ''Ești vagabond! Te bagi singur în freeze ca să le spui ce să facă. Asta e vrăjeală ieftină! Nu ține vrăjeala, m-am uitat la sezonul trecut! Nu e normal, în freeze nu mai spuneți nimic, e aceeași poveste. Pedeapsa rămâne la fel și în frezee'', i-a atras atenţia chef Sorin Bontea.

''Tot nu m-am potolit! Tot le-am zis ce au e făcut. Ce vrei să fac? Aveam nevoie să le transmit niște mesaje'', a fost răspunsul lui chef Florin Dumitrescu.

Pe acelaşi subiect

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile. Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Vezi ediții integrale din noul sezon Chefi la cuţite online exclusiv în AntenaPLAY.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » TV » Chefi la cuţite, 29 mai 2023. Replici tăioase între chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea: ''Asta e vrăjeală ieftină!''