Antena Meniu Search
x

Chefi la cuțite 7 iunie 2023. Sorin Bontea a folosit amuleta pentru a face schimb de concurenți

Chefi la cuțite 7 iunie 2023. Sorin Bontea le-a oferit o "surpriză" atât celor doi chefi, cât și concurenților. Bontea a folosit amuleta ce i-a permis să facă un schimb de concurenți, chiar înainte de cel de-al 12-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11.

de Redactia Observator

la 08.06.2023, 00:49

Chefi la cuțite 7 iunie 2023. Sorin Bontea a folosit amuleta pentru a face schimb de concurenți
Chefi la cuțite 7 iunie 2023. Sorin Bontea a folosit amuleta pentru a face schimb de concurenți - a1.ro

Chefi au fost, din nou, alături de echipele lor și s-au pregătit temeinic de o nouă confruntare tensionată. Chiar înainte de a afla ce temă de gătit aduce cel de-al 12-lea battle, Sorin Bontea a luat pe toată lumea prin surprindere și a decis să  să folosească o amuletă ce i-a permis să facă un schimb de concurenți.

Sorin Bontea a luat pe toată lumea prin surprindere și a folosit amuleta prin care a făcut schimb de concureți

Ediția trecută din Chefi la cuție s-a încheiat cu o dublă eliminare și, implicit, o lovitură grea pentru două dintre echipe. Sorin Bontea l-a pierdut pe Florin Borșaru, în timp ce Florin Dumitrescu a pierdut-o pe Mariana Zinner. În ediția 33 din sezonul 11 Chefi la cuțite, concurenții s-au reîntâlnit în bucătărie și au așteptat cu multă nerăbdare să descopere ce probă de gătit le-a pregătit, de data aceasta, Gina Pistol.

„Știu eu ce se întâmplă mai departe!”, a zis Sorin Bontea, în timp ce a apăsat butonul roșu ce anunță folosirea unei amulete.

Pe acelaşi subiect

„Nici nu bine a intrat Gina că imediat a sărit Bontea”, a fost de părere Scărlătescu.

„De când îi aștept! Amuleta mea zice așa: poți combina puterea a oricăror două amulete folosite deja de ceilalți chefi. Prima spune că poți schimba orice concurent din echipa ta cu altul dintr-o echipă adversă. A doua este să stea ca frații, spate în spate! De când o aștept s-o dau pe asta!”, a chicotit Bontea fericit de decizia luată.

Surpriza a fost mare atunci când acesta a decis să o înlocuiască pe Luna Morgaciova din echipa sa cu Constantin Onuț, fostul concurent din echipa sa, care a ajuns preț de câteva ediții în echipa gri a lui Florin Dumitrescu.

„Mi-a frânt inima!”, a fost reacția avută de Luna Morgaciova, care a spus că s-a adaptat și s-a simțit mai bine în echipa roșie decât în cea gri.

„Hai, Costică, vino acasă!”, a strigat Bontea la Constantin Onuț, pe care l-a pierdut în urmă cu câteva ediții, din cauza unei amulete.

„Abia aștepta momentul să plece la Sorin! E un concurent bun, dar nu e un concurent pe stilul meu”, a fost concluzia lui Florin Dumitrescu.

„Hai, Luna, treci acasă! Lasă vrăjeala!”, a mai adăugat el, atunci când Luna încă mai vorbea cu Sorin Bontea.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » TV » Chefi la cuțite 7 iunie 2023. Sorin Bontea a folosit amuleta pentru a face schimb de concurenți