Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuțite, lider de piață cu ediția în care a avut loc prima dublă eliminare a sezonului. Bătălie crâncenă, diseară, în bucătăria show-ului

Ieri seară, la Chefi la cuțite, a avut loc prima dublă eliminare a acestui sezon după proba individuală. Victoria obținută la battle l-a salvat pe Cătălin Scărlătescu de emoțiile acestei probe la care ar fi putut pierde concurenți. În schimb, Sorin Bontea a rămas cu un om în minus, iar Florin Dumitrescu, de asemenea, și-a luat la revedere de la una dintre concurentele sale. Competiția continuă într-un ritm nebun în această seară. Urmează o bătălie crâncenă în bucătăria show-ului culinar: Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu aruncă în joc două amulete grele simultan.

de Redactia Observator

la 07.06.2023, 20:57

Vezi și

Difuzată în intervalul 20:28 – 23:53, ediția Chefi la cuțite de ieri seară a ocupat primul loc în topul audiențelor pe toate targeturile. Pe segmentul de public comercial, a înregistrat 8.8 puncte de rating și 32.1% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secund, Pro TV, a obținut 5.9 puncte de rating cu 21.7% cotă de piață. Pe intersecția cu Las Fierbinți, Antena 1 a înregistrat 6.9 puncte de rating și 25.7 cotă de piață, iar Pro TV a obținut 6.8 puncte de rating și 25.1% cotă de piață. Și la orașe, show-ul culinar Chefi la cuțite s-a situat pe primul loc, înregistrând 8.6 puncte de rating și 25.3% cotă de piață, în timp ce ocupantul locului 2, Pro TV, a obținut 5.1 puncte de rating și 14.8% cotă de piață. Chefi la cuțite s-a impus ca lider de piață și la nivel național, cu 8 puncte de rating și 23.8% cotă de piață, în timp ce Pro TV a înregistrat 6 puncte de rating și 17.9% cotă de piață. În minutul de aur 22:12, ediția de aseară Chefi la cuțite a fost urmărită de peste 1,9 milioane de telespectatori. Totodată, Antena 1 s-a impus ca lider de audiență și pe intervalul orar prime time (19:00 – 23:00), înregistrând pe segmentul de public comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, 6.7 puncte de rating și 25.9% cotă de piață, în timp ce postul TV de pe locul secund, Pro TV, a obținut 6.5 puncte de rating și 25.1% cotă de piață. Postul TV Antena 1 a ocupat primul loc și pe întregul interval orar 02:00 – 26:00, înregistrând pe tronsonul comercial 2.9 puncte de rating și 23.7% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secund, Pro TV, a obținut 2.8 puncte de rating și 23.3% cotă de piață.

Aseară, la Chefi la cuțite, Chef Scărlătescu și echipa sa au câștigat battle-ul, în ciuda faptului că Chef Bontea a dat o lovitură grea bancurilor adverse: a folosit amuleta care le-a cerut oponenților să gătească cu o singură mână jumătate din timpul probei. Victoria tunicilor negre a venit chiar în ediția primei duble eliminări din acest sezon. Astfel, după proba individuală, Florin Borșaru, concurentul lui Chef Bontea, a părăsit competiția, iar Mariana Zinner, din echipa lui Chef Dumitrescu, a ieșit, de asemenea, din concurs.

Competiția continuă, în această seară, cu aceeași presiune enormă a dublei eliminări. Așadar, eforturile celor trei tabere de a obține victoria sunt cu atât mai mari acum, când

s-a intrat în mult temuta etapă care trimite acasă câte doi concurenți la finalul ediției, iar competiția se apropie cu pași mari de semifinală. "Azi intrăm în battle-ul 12, mai e puțin până la semifinală, iar eu mi-aș dori, din tot sufletul, să câștig toate confruntările rămase", a declarat Chef Scărlătescu. "Echipa mea trebuie să facă în așa fel încât să gătească bine, ca să câștigăm battle-ul, pentru că n-am mai obținut o victorie de ceva vreme", a spus Chef Bontea. "Battle-ul 12 este foarte important în economia întreagă a acestui sezon, pentru că mai avem puține battle-uri și intrăm în semifinale. Deci n-aș vrea să pierdem prea mulți oameni. Așa că trebuie să câștigăm!", a punctat Chef Dumitrescu.

Pe acelaşi subiect

Urmează, așadar, o bătălie crâncenă în bucătăria Chefi la cuțite: Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu aruncă-n joc două amulete grele simultan. Va fi cutremur la bancurile de lucru, iar tensiunile nu vor lipsi nici la aflarea rezultatului. Dar decizia îi aparține juriului – iar în această seară, invitații la degustare sunt sportivi triatloniști, spirite competitive cu o disciplină de fier și ambiție de campioni. Ce decizie vor lua aceștia și cine va părăsi competiția telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY, în această seară, de la 20:30.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Perioada 6 iunie 2023

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » TV » Chefi la cuțite, lider de piață cu ediția în care a avut loc prima dublă eliminare a sezonului. Bătălie crâncenă, diseară, în bucătăria show-ului