Antena Meniu Search
x

Chefi la cuțite. Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8, intră în lupta pentru amuletă, iar înfruntarea e jurizată de Răzvan Fodor. Ediția de aseară, lider de audiență

Confruntarea pentru amuletă desfășurată aseară la Chefi la cuțite i-a adus încă o victorie lui Cătălin Scărlătescu într-o ediție a show-ului gastronomic care a fost lider de audiență. Diseară, competiția continuă pe Antena 1 şi AntenaPLAY în ringul amuletei cu un al patrulea concurent care a făcut istorie la Chefi la cuțite: Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 al emisiunii culinare, țintește amuleta în întrecerea din sezonul 11 jurizată de Răzvan Fodor.

de Redactia Observator

la 04.04.2023, 21:27

Vezi și

Difuzată de Antena 1 aseară, în intervalul 20:26 – 23:35, cea de-a cincea ediție Chefi la cuțite din noul sezon a fost urmărită în minutul de aur 21:19 de peste 1,6 milioane de telespectatori, ocupând poziția de lider atât pe publicul comercial, cât şi la nivel urban.

Astfel, emisiunea a obținut, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 8.5 puncte de rating și o cotă de piață de 26.1%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 6 puncte de rating și o cotă de piață de 18.3%. Şi la orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 7.7 puncte de rating și 19.2% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 6.2 puncte de rating și 15.4% cotă de piață. 

La jocul pentru amuletă de aseară, adversarul Chefilor care a lucrat la cel de-al patrulea banc de lucru a fost Florin Ivan. Avantajul pus la bătaie a fost unul deloc de neglijat pentru jurați: ”poți împrumuta un concurent de la celelalte echipe pentru a te folosi de el în timpul unei probe”. Jurizarea a fost asigurată de Ilona Brezoianu, invitata care a ales farfuria creată de Cătălin Scărlătescu, aducându-i acestuia cea de-a treia amuletă din acest sezon. 

În seara aceasta, cel care îi va înfrunta pe Chefi la amuletă este un campion al show-ului culinar: Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 Chefi la cuțite, intră în competiție, dornic să adauge o amuletă în seif. ”Dacă Chef-ul sau profesorul sunt atât de buni, elevul mereu îi va învinge”, a fost declarația lui Ionuț, înainte ca Gina Pistol să dea startul întrecerii gastronomice. Cel care va juriza, de data aceasta, concursul este un degustător ce va încinge spiritele în ringul amuletei: Răzvan Fodor se va delecta cu cele patru preparate, dând un verdict surprinzător. 

Și în arena preselecțiilor competiția se încinge, punând la încercare și cele mai durabile prietenii. Daniela Jitariuc și Iulia Istrate sunt două prietene care vor concura pentru mult râvnitele cuțite, intrând în același timp la jurizare. ”Noi două am devenit prietene când ea s-a angajat la burgăria din Dumbrăvița unde lucrăm amândouă. Acum sper să avem loc la bancul de lucru”, a spus Iulia. Și Daniel Dragomir și Virgil Drăgoi sunt în aceeași situație.

”Prieteniile din copilărie sunt cele mai frumoase și mai trainice”, spune Virgil.  Cei doi sunt prieteni de 37 de ani, iar acum își vor testa prietenia chiar în bucătăria Chefi la cuțite. Ce surprize le va aduce acestora jurizarea pe nevăzute a Chefilor, dar și cine va câștiga amuleta într-o înfruntare ca un regal gastronomic telespectatorii vor descoperi în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 în această seară, de la ora 20:30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » TV » Chefi la cuțite. Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8, intră în lupta pentru amuletă, iar înfruntarea e jurizată de Răzvan Fodor. Ediția de aseară, lider de audiență