Antena Meniu Search
x

Galerie foto Comedianţii Ionuţ Rusu şi Andrei Ciobanu, dar şi fraţii vloggeri Munteanu, printre invitaţii speciali de astăzi, de la 20:30, la Antena 1

Luni seara, Chefi la cuțite s-a situat din nou în topul preferințelor telespectatorilor. Conform Kantar Media, show-ul de cooking de la Antena 1 a obținut la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani o audiență medie de 8.9 puncte de rating și o cotă de piață de 25.8%, poziţia secundă fiind ocupată de Pro TV.

de Redactia Observator

la 16.03.2021, 15:29

În minutul de aur, 21.43, aproape 2 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România au urmărit personajele și farfuriile din audițiile pe nevăzute Chefi la cuțite.

Aseară, amuleta i-a revenit lui chef Florin Dumitrescu. Reţeta de melci ce a stat la baza poveştii sale de iubire cu soţia sa i-a adus chef-ului şi un avantaj consistent. „Poți bloca concurenții uneia dintre echipe: jumătate de echipă minus 1 egal număr de concurenți blocați”, așa sună avantajul pe care îl aduce amuleta 8 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”. Ca să îl câștige, cei trei titani ai bucătăriei au scos așii din mânecă și au pregătit rețete cu totul și cu totul speciale. O mare surpriză a ediţiei de aseară a fost Rodica Popescu Bitănescu, care i-a încântat pe chefi cu o retetă cu totul şi cu totul specială: mâncărică de chifteluțe marinate, servită cu piure și spanac.

Ionuţ Rusu şi Andrei Ciobanu, costumaţi în Dumnezeu şi Încornoratul la Chefi la Cuţite

Audițiile pe nevăzute continuă și în această seară cu o ediţie dedicată fenomenelor speciale. Ca niciodată, chefii vor fi asaltaţi de combinaţii de concurenţi la dublu, însă deciziile se vor lua individual. Amuleta le va pune la încercare din nou inventivitatea si răbdarea chefilor, iar concurenţii le vor întrece orice aşteptare. Comedianţii Ionuţ Rusu şi Andrei Ciobanu îşi vor face apariţia în platoul Chefi la cuţite, costumaţi în Dumnezeu şi Încornoratul, declarând „E prima oară când ajungem în bucătărie, şi împreună şi separat!”. Preparatul lor va fi unul în ton cu tema: Omleta de Apoi – „o omletă după care poţi să declari <<mor după omleta asta!>>”.

Fraţii Munteanu, invitaţi la Chefi la Cuţite

Un alt cuplu celebru, fraţii vloggeri Vlad şi Cristi Munteanu, se va prezenta în aceasta seară la audiţiile pe nevăzute şi va face o mărturisire de zile mari: „Nu gătim acasă niciodată. Am încercat o dată să fac un preparat mai sofisticat, numit cereale cu lapte, şi aproape am dat foc la casă!”.

Dacă vor reuşi sau nu să îi impresioneze pe cei trei chefi, telespectatorii vor descoperi în această seară de la 20.30, într-un nou episod Chefi la cuțite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » TV » Comedianţii Ionuţ Rusu şi Andrei Ciobanu, dar şi fraţii vloggeri Munteanu, printre invitaţii speciali de astăzi, de la 20:30, la Antena 1