Antena Meniu Search
x

Chefi la cuţite. „Nu pot să cred aşa ceva! Mi-a căzut faţa!" Cum a folosit chef Florin Dumitrescu prima amuletă din sezonul 10

În ediția 21 a sezonului 10 Chefi la cuțite, telespectatorii au avut parte de o nouă surpriză, de data aceasta din partea lui chef Florin Dumitrescu. El a pus la bătaie prima amuletă și a făcut schimb de concurenți, un moment care a stârnit reacţii neaşteptate printre concurenţi. 

de Redactia Observator

la 18.10.2022, 22:17

Chefi la cuţite. „Nu cred că face asta din prima! Mi-a căzut faţa!" Cum a folosit chef Florin Dumitrescu prima amuletă din sezonul 10
Chefi la cuţite. „Nu cred că face asta din prima! Mi-a căzut faţa!" Cum a folosit chef Florin Dumitrescu prima amuletă din sezonul 10 - Antena1

Ediţia 21 a show-ului culinar de la Antena1, ajuns la sezonul 10, a iscat panică şi tensiuni, după ce Florin Dumitrescu a ținut apăsat butonul roșu ce anunță folosirea amuletei. Chef Sorin Bontea și-a pus mâna pe cap, fiind uimit de alegerea colegului său.

„Nu pot să cred așa ceva! Nu cred că face asta din prima, mă uitam să văd ce dă, ce are, nu mă las nici eu”, a spus chef Bontea.

Chef Dumitrescu a anunțat pe toată lumea că își dorește să folosească amuleta ce îi oferă posibilitatea de a schimba un concurent din echipa lui cu un concurent din echipa adversă.

Chef Florin Dumitrescu: „Am o amuletă și vreau să o folosesc!”

Pe acelaşi subiect

„Mi-a căzut fața, mă! Mă gândesc că mi-l ia pe Gabriel și ne dă echipa peste cap”, a afirmat chef Sorin Bontea.

„A început măcelul, cum ar veni!”, a spus concurentul Gigi Burger.

Amuleta a fost folosită pentru a-l schimba pe concurentul Titus Alexandru cu Robert Mihăilescu, din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu.

Chef Florin Dumitrescu a spus că îi pare rău pentru că Titus Alexandru va merge într-o altă echipă, însă nu a găsit o altă soluție

„Omul pe care urmează să-l schimb îmi este foarte simpatic și îmi pare rău că trebuie să-l dau la schimb. Chestia este că dacă nu era amuleta asta, nu exista schimbarea asta și el rămâne la mine în echipă”, a explicat chef Florin Dumitrescu.

„E alegerea lui, nu pot să mă supăr neapărat că o fi o tactică la mijloc. (...) Ți-a plecat norocul, Florine!”, a spus concurentul.

Echipa lui chef Cătălin Scărlătescu a fost cea "destabilizată". Robert Mihăilescu din echipa aurie se va muta în echipa aurului roz, în urma amuletei puse la bătaie de juratul show-ului culinar.

„Ce ai mă pe mine?!”, a spus chef Cătălin Scărlătescu. Pe de altă parte, chef Bontea s-a bucurat: „Am scăpat!”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » TV » Chefi la cuţite. „Nu pot să cred aşa ceva! Mi-a căzut faţa!" Cum a folosit chef Florin Dumitrescu prima amuletă din sezonul 10