Antena Meniu Search
x

Video Chefi la Cuțite: O concurentă a dezvăluit, cu lacrimi în ochi, cum este să lucrezi în bucătăria unui cămin de bătrâni

Olivia Alexandra Dumitru a povestit cu lacrimi în ochi, la Chefi la Cuțite, cum este de fapt meseria de bucătar pe care o are într-un cămin de bătrâni.

de Redactia Observator

la 05.09.2022, 22:40

Vezi și

În vârstă de 35 de ani, Olivia Alexandra Dumitru este din Ploiești și a venit în sezonul 10 Chefi la cuțite pentru a-și testa limitele în bucătărie, dar și pentru a-și face mândru fiul. Concurenta a pășit încrezătoare în noul platou al show-ului culinar, însă situația a devenit emoționantă când a început să vorbească despre viața sa. 

"Aici este o parte sensibilă pentru mine. Căminul de bătrâni este locul meu de suflet. Faci meseria asta altfel, aici te dedici altfel. Pentru mine este foarte important când vine o bunicuță și îmi spune „săru-mâna pentru masă”. (...) Eu și colegele mele le facem plăcerile, noi ne ocupăm să fie totul în regulă. Aici e un loc altfel, te duci cu un alt drag la muncă pentru niște oameni care chiar au nevoie", a mărturisit ea.

Olivia Alexandra Dumitru a susținut că a reușit să treacă peste moartea bunicului ei datorită locul de muncă de la căminul de bătrâni.

Olivia Alexandra Dumitru a primit două cuțite din partea lui chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu

Odată ajunsă în fața celor trei jurați ai show-ului culinar, concurenta a vorbit foarte deschis despre meseria sa. Întrebată de chef Florin Dumitrescu pentru câți bătrâni gătește, aceasta a dezvăluit că pentru 24 de oameni.

"E foarte drăguț ce faceți", i-a spus chef Florin Dumitrescu.

Deși carnea nu a fost gătită îndeajuns, Olivia Alexandra Dumitru a obținut două cuțite din partea lui chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu.

Mai multe detalii puteți afla pe a1.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » TV » Chefi la Cuțite: O concurentă a dezvăluit, cu lacrimi în ochi, cum este să lucrezi în bucătăria unui cămin de bătrâni