Antena Meniu Search
x

Chefi la cuţite, sezonul 10. De ce s-au certat concurenţii din echipa lui chef Scărlătescu: "Femeia asta mi-a dat teroare, mi-a luat aerul!"

Tensiunile dintre concurenţii de la Chefi la cuţite nu au încetat să apară, chiar dacă emisiunea a ajuns abia la al doilea battle din acest sezon. Mădălina Cafadaru, concurentă în echipa lui chef Scărlătescu, nu și-a mai putut stăpâni nervii și a spus lucrurilor pe nume, de față cu Lina Chirilă, colega ei de echipă.

de Redactia Observator

la 19.10.2022, 22:27

De ce s-au certat concurenţii din echipa lui chef Scărlătescu: "Femeia asta mi-a dat teroare, mi-a luat aerul!"
De ce s-au certat concurenţii din echipa lui chef Scărlătescu: "Femeia asta mi-a dat teroare, mi-a luat aerul!" - Antena1

Tensiunile dintre concurenți au început să apară și la cel de-al doilea battle din sezonul 10 Chefi la cuțite, de la Antena1. De data aceasta, presiunea și-a pus amprenta asupra echipei lui chef Cătălin Scărlătescu.

Mădălina Cafadaru a avut o discuție aprinsă cu Lina Chirilă la bancul de lucru, după ce au fost împărțite sarcinile. Spiritele s-au încins rapid în bucătărie, iar cele două concurente și-au adresat replici dure.

„Ți-am zis să-l faci fideluță”, a strigat Lina către colega sa.

„Acum îmi spui întreabă-l pe chef, iar după îmi zici că mi-ai zis. Nu mai fi cu două fețe, că nu-i bine. Nu-mi place, las-o așa!”, a spus Mădălina Cafadaru.

Pe acelaşi subiect

Mădălina s-a arătat deranjată de gesturile Linei, pe tot parcursul battle-ului

Mădălina Cafadaru s-a arătat deranjată de gesturile Linei Chirilă pe tot parcursul battle-ului. Mai mult decât atât, concurenta a susținut că s-a simțit mai mult încurcată de colega ei decât ajutată.

„Vezi că nu îți merge cu mine! Eu te văd bătrână și te respect, dar vezi că îmi cade fisa și fac urât. Adică ești cu două fețe. (...) Eu mă pusesem acolo să tai dovlecelul ăla, s-a băgat și ea moț. Femeia asta mi-a dat teroare, mi-a luat aerul!”, a mărturisit concurenta.

Discuția aprinsă dintre cele două a continuat la bancul de lucru, unde Mădălina Cafadaru a ținut neapărat să o întrebe pe Lina Chirilă dacă are o problemă cu ea.

„Știi care este problema ei? Am văzut, e puțin cam obsedată să iasă în evidență”, a mai spus Mădălina Cafadaru despre colega sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » TV » Chefi la cuţite, sezonul 10. De ce s-au certat concurenţii din echipa lui chef Scărlătescu: "Femeia asta mi-a dat teroare, mi-a luat aerul!"