Antena Meniu Search
x

Chefi la cuțite, sezonul 10. Surpriză de proporţii pentru juraţi: avantajul adus de amuleta 15. "Vai de capul meu!"

Ediţia de marţi, 4 octombrie, a emisiunii Chefi la cuţite a adus o amuletă preţioasă în echipa unuia dintre juraţi. Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au scos pe masă toate "armele" culinare, la jocul de amuletă cu numărul 15, iar câştigătorul a primit un bonus important.

de Redactia Observator

la 04.10.2022, 22:27

La Chefi la cuţite s-a jucat amuleta cu numărul 15, din ediția de pe 4 octombrie 2022 a sezonului 10. Marţi, s-a ivit o nouă provocare pentru chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu, iar Gina Pistol le-a explicat pe îndelete care sunt sarcinile de îndeplinit în bucătărie. Surpriza a fost una mare: cei trei juraţi au avut de gătit aşa cum puţini oameni sunt nevoiţi. Mai exact, trebuia să aibă nu mai puţin de 10 culori în farfurie. Vestea i-a surprins, mai ales că proba era una dificilă. "Trebuie să lucrezi cu foarte multe ingrediente, e o probă complicată", a spus chef Florin Dumitrescu, potrivit Antena 1. "Destul de complicat! Sezonul 10 la noi este un sezon special", a adăugat chef Sorin Bontea.

Surprize în sezonul 10 Chefi la cuțite

Gina Pistol le-a amintit chefilor că va analiza cu mare atenţie ca farfuriile prezentate la jocul de amuletă să aibă toate culorile necesare. Şi nu singură, ci împreună cu un alt jurat, Loren Manoiu. Miza a fost una cu totul şi cu totul specială: câştigătorul amuletei 15 îi poate lega doi câte doi pe concurenții echipelor adverse. Iar dacă numărul acestora este impar, unul dintre ei poate fi legat şi cu chef-ul. "Vai de capul meu, e nasoală tare! Trebuie să iau amuleta că altfel nu am nicio șansă, proba e pierdută”, a reacţionat chef Sorin Bontea. "E o amuletă hăzoasă, dar nu cu un haz drăguț. E un haz care te va face să pierzi proba cu siguranță, este foarte greu să livrezi lucrând legat la mână", a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu. "E ca la nebuni!", a adăugat chef Florin Dumitrescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » TV » Chefi la cuțite, sezonul 10. Surpriză de proporţii pentru juraţi: avantajul adus de amuleta 15. "Vai de capul meu!"