Antena Meniu Search
x

Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu luptă pentru Imunitatea de Echipă, la Chefi fără limite

Chefi fără limite continuă diseară, de la 20:30, pe Antena 1 cu noi misiuni în insula Chios, punctul de plecare al adventure cooking-show-ului.

de Redactia Observator

la 22.02.2022, 15:41

Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu luptă pentru Imunitatea de Echipă, la Chefi fără limite

Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu vor ajunge alături de concurenții lor într-o distilerie și vor trebui să prepare singuri ouzo, băutură specifică grecilor. Concurenții se vor confrunta în acest episod și cu câteva specialități locale, greu de...digerat. Echipele vor trece și pragul localnicilor și vor fi nevoiți să pregătească un brunch cât mai sofisticat pentru familiile care i-au primit. Problema apare atunci când află că nu au voie să folosească decât ingredientele pe care aceștia le au prin frigider. 

Marți seara, chefii intră și ei in bucătărie în lupta pentru Jocker. Acesta oferă un avantaj considerabil celui ce va câștiga, căci cheful învingător va avea posibilitatea de a-și salva concurentul în cazul în care echipa sa va ajunge la proba individuală. Proba culinară va fi jurizată de chef-ul local Yannis Linos, care este și proprietarul uneia dintre cele mai vechi taverne din Grecia. Câștigătorul va fi ținut secret, până în ultima probă a etapei.  Tot diseară, cuțitele vor scoate scântei la Chefi fără limite în lupta pentru prima imunitate de echipă, cea mai mare miză atât pentru chefi, cât și pentru concurenți.

Cum se vor descurca echipele la misiune, cine va adjudeca imunitatea de echipă și Jockerul, telespectatorii Antena 1 pot afla în această seară, de la 20:30, la Chefi fără limite.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » TV » Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu luptă pentru Imunitatea de Echipă, la Chefi fără limite