Antena Meniu Search
x

Chefii fără limite ancorează în această săptămână în Corfu. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu sunt nevoiți să gătească în mijlocul unei furtuni

O nouă săptămână, o nouă insulă. Chefi fără limite, cooking show-ul de la Antena 1, ajunge în această seară în Corfu. Luni, marți și miercuri de la ora 20.30, echipele vor da piept cu noi misiuni și noi limite ce trebuie depășite.

de Redactia Observator

la 28.03.2022, 13:19

Chefii fără limite ancorează în această săptămână în Corfu
Chefii fără limite ancorează în această săptămână în Corfu - Antena 1

Competiția continuă ca de fiecare dată cu probe ce includ ingrediente și activități specifice zonei în care se află. Odată ajunse în Corfu, echipele trebuie să colecteze miere, să adune crabi, să sculpteze în unt sau să recunoască ingrediente.

Pentru că miza concursului este tot mai mare, avantajele obținute în aceste misiuni sunt tot mai importante. În prima ediție, echipele vor lupta pentru a bloca trei ingrediente unui adversar, pentru a bloca un instrument de gătit și pentru ca jumătate din timpul unei probe o echipă să lucreze cu o singură mână. 

O altă limită ce trebuie depășită în Corfu ține de condițiile meteorologice. Concurenții vor afla cum e să gătești pe furtună, pe vânt și ploaie și vor fi puși în fața unor situații fără precedent. Cine va rezista presiunii şi cine va reuși să se descurce în aceaste situații, telespectatorii vor descoperi luni, marți și miercuri de la 20.30, la Antena 1. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » TV » Chefii fără limite ancorează în această săptămână în Corfu. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu sunt nevoiți să gătească în mijlocul unei furtuni