Antena Meniu Search
x
LIVE

Galerie foto Coșmar residence, campania care le dă coșmaruri celor care le vând iluzii la cheie românilor, revine la Observator. Sezonul al treilea începe în această seară, la ora 19.00

"El Dorado-ul" imobiliar din România a însemnat, pentru mulți, o viață amanetată pentru o casă care, după prima ploaie, are nevoie de reparații și la care pot ajunge doar în cizme de cauciuc. Observator, Antena 1, a adunat poveștile lor în campania Coșmar residence, prima din România care dezvăluie afacerile care au transformat viețile multor români într-un coșmar și care le arată cum să îşi ceară drepturile atunci când sunt prinşi la mijloc.

De Redactia Observator la 13.03.2023, 13:30

Reporterii Observator, Antena 1, merg, în sezonul al treilea, din nou în locurile unde au găsit probleme şi caută rezolvări. Iau la pas și cartiere rezidențiale în care nu au mers până acum, dar despre care telespectatorii au scris pe Fii Observator!, platforma prin care mesajele celor de acasă pot deveni știri.

În primele două sezoane ale campaniei "Coșmar residence", reportajele Observator le-au spus oamenilor ce înseamnă, de fapt, la cheie și le-au arătat consecințele compromisurilor, au pus presiune pe autorități să caute soluții pentru cei fără utilități, au cerut respectarea PUZ-urilor și îmbunătățirea infrastructurii, au cerut ca dreptul fundamental la un trai decent să fie respectat.

Coşmar Residence pare să-i fi trezit din somn pe guvernanţi. După ce materialele Observator au arătat problemele enorme din noile "dormitoare" ale marilor oraşe, printr-o Hotărâre a Guvernului, atât primăriile din aceste oraşe, cât şi cele din localităţile învecinate vor fi obligate să strângă fonduri pentru investiţii comune în drumuri, parcuri sau şcoli. Un pas spre normalitate, în condiţiile în care 60% din populaţia lumii trăieşte în zone metropolitane.

Problemele din imobiliare sunt multe și continuă să distrugă vieți. Căutăm soluții împreună, în fiecare luni, începând de astăzi, 13 martie. Al treilea sezon și al doilea an de “Coșmar residence”, la Observator, Antena 1, ora 19.00.

OBSERVATOR. Despre oameni. Știrile așa cum trebuie să fie

https://observatornews.ro/

https://www.facebook.com/ObservatorAntena1

https://www.instagram.com/observatorantena1/?hl=en

https://www.tiktok.com/@observatorantena1?lang=en

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » TV » Coșmar residence, campania care le dă coșmaruri celor care le vând iluzii la cheie românilor, revine la Observator. Sezonul al treilea începe în această seară, la ora 19.00