Antena Meniu Search
x

Crina Abrudan, invitat special în cea mai nouă ediţie iUmor. Şerban Copoţ: „Pe unii i-a îngropat în nisip până la gleznă, pe alții până la gât”

Bunul obicei al personajelor istorice de a vizita emisiunea iUmor nu se oprește nici în cea de-a șasea ediție. O prezență foarte senzuală le va capta atenția celor trei jurați, mâine, de la 20:00, la Antena 1.

de Redactia Observator

la 29.10.2021, 10:55

Crina Abrudan, invitat special în cea mai nouă ediţie iUmor. Şerban Copoţ: „Pe unii i-a îngropat în nisip până la gleznă, pe alții până la gât”
Crina Abrudan, invitat special în cea mai nouă ediţie iUmor. Şerban Copoţ: „Pe unii i-a îngropat în nisip până la gleznă, pe alții până la gât” - Antena 1

Indiciul pe care Delia, Mihai Bendeac și Cheloo l-au primit cu privire la invitatul special al ediției i-a dus în eroare pe care cei trei jurați. „La ce te gândești când vezi binoclu și mare?”, a fost nelămurirea Deliei. Prezența surprinzătoare a ediției este fosta prezentatoare TV, Crina Abrudan, ce revine la Antena 1 în pielea actriței Pamela Anderson. Mare fan al personajului, Cheloo a declarat: “Pamela Anderson sau visul meu împlinit... Pentru mine, apariția Pamelei Anderson la iUmor înseamnă trezirea la realitate.” Textul pregătit a fost și pe placul lui Șerban Copoț care, surprins de replicile acide, a afirmat “Pe unii i-a îngropat în nisip până  la gleznă, pe alții până la gât”. Cei de acasă vor putea vedea momentul mâine, de la 20:00, la Antena 1.

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Nici în acest sezon nu vor lipsi invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, vor demonstra că umorul nu are bariere. 

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Crina Abrudan, invitat special în cea mai nouă ediţie iUmor. Şerban Copoţ: „Pe unii i-a îngropat în nisip până la gleznă, pe alții până la gât”