Antena Meniu Search
x

Video Finala America Express, duminică, la Antena 1. Pentru prima oară în istoria show-ului a fost nevoie de o extra echipă de securitate

America Express a avut nevoie, pentru prima oară în istoria show-lui, de o extra echipă de securitate. Fiind vorba de o rută cu un grad ridicat de risc, Mexic-Guatemala-Columbia, echipele de concurenţi, dar şi echipa din spatele camerelor au avut nevoie de mult mai multă pază. O altă premieră a acestui sezon a fost faptul că întregul program de filmare a fost făcut în funcţie de o anumită locaţie. Mâine, de la ora 20, pe Antena 1 America Express îşi desemnează câştigătorii.

de Redactia Observator

la 25.03.2023, 21:18

Vezi și

Fiind vorba de o rută cu un grad ridicat de risc, Mexic-Guatemala-Columbia, pentru prima oară în istoria show-ului a fost nevoie de o extra echipă de securitate. Aflați în contact permanent cu autoritățile locale, aceștia s-au asigurat în permanență că filmările decurg fără niciun incident major, iar concurenții sunt mereu în siguranță.

O altă premieră a acestui sezon a fost faptul că întregul program de filmare a fost făcut în funcție de o anumită locație – celebra piața Cicicastenango din Guatemala, piață care are loc numai joia sau duminică și este una dintre cele mai mari atracții turistice ale acestei țări.

Filmările desfășurate la peste 2500 m altitudine au fost ceva nou pentru echipa de producție, iar efectele au fost intens resimțite în special de cameramani. Punctul maxim la care s-a filmat a fost în apropiere de Bogota, la 3100 m altitudine.

După două luni de aventură prin Mexic, Guatemala și Columbia, America Express își desemnează în această săptămână căștigătorii. Marea Finală se joacă duminică, 26 marte, de la ora 20.00, la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Finala America Express, duminică, la Antena 1. Pentru prima oară în istoria show-ului a fost nevoie de o extra echipă de securitate