Antena Meniu Search
x

Video Insula Iubirii sezon 6, rezumat 14 iunie 2022. Rareș a izbucnit în lacrimi de dorul Ceraselei. Cristina și Denis au avut parte de momente intense în așternuturi

Telespectatorii au urmărit cu interes un moment de-a dreptul emoționant în episodul 13 al sezonului 6 din Insula Iubirii, de pe data de 14 iunie 2022. Rareș și-a dat frâu liber sentimentelor în Thailanda, după ce a vizionat imaginile cu iubita sa de pe celălalt resort. Concurentul a izbucnit în lacrimi atunci când a văzut-o pe Cerasela că suferă în lipsa lui. Iată ce alte răsturnări de situație au mai avut loc în cadrul celui mai dur test al fidelității, dar și cum a reușit Denis să o aducă în dormitorul său pe Cristina în videoclipurile de mai jos. 

de Redactia Observator

la 15.06.2022, 00:06

Testul fidelității se apropie de sfârșit pentru cuplurile din Thailanda. Episodul 13 al sezonului 6 din Insula Iubirii, de pe 14 iunie 2022, a debutat cu o nouă ceremonia a focului, unde fetele și-au văzut iubiții sau foștii iubiți de pe celălalt resort, în diferite ipostaze. 

Cristina, Katy, Cerasela, Lavinia și Teodora au urmărit cu atenție fiecare videoclip pus de Radu Vâlcan la bonfire, iar surprizele nu au întârziat să apară. Se pare că Ionuț a reușit să își facă geloasă iubita pentru că a legat o relație strânsă de prietenie cu ispita Roxana. În același timp, filmulețe cu Sebastian nu i-au „picat” prea bine fostei sale iubite. 

De altfel, Lavinia a făcut noi dezvăluiri neașteptate despre sentimentele sale în cadrul ceremoniei. Aceasta a declarat că nu mai este atât de geloasă, dar nu se simte nici confortabil uitându-se la imaginile în care apar Rey și Eda împreună. 

Citește și:

Materialele oferite de prezentatorul TV le-au pus pe gânduri pe fete. În drumul spre vilă, acestea au discutat intens tot ceea ce au văzut la bonfire. Katy a ținut din nou să își exprime gelozia, spunând că Ionuț se comportă cu Roxana exact așa cum o face cu ea acasă, însă Lavinia a încercat să o liniștească. 

Și Cristina a rămas surprinsă de imaginile văzute cu Sebastian: „Eram atât de oarbă (...) În 11 zile mi s-a schimbat toată perspectiva spre viitor”. Concurenta a ajuns la resort foarte agitată și răvășită, însă nu a ezitat să le povestească ispitelor masculine despre gesturile iubitului său. Mai mult decât atât, ea a încercat să își înece amarul în alcool după ceremonia focului, semn că a fost afectată de veștile primite.

Tot în episodul 13 al sezonului 6 din Insula Iubirii, de pe 14 iunie 2022, băieții au avut ocazia să își revadă iubite sau fostele partenere. Ionuț a fost uimit de materialele văzute cu Katy, în timp ce Sebastian și-a lăsat sufletul „atins” de toate atitudinea Cristinei de pe celălalt resort. 

De la bonfire au fost nelipsite subiectele controversate. Rareș a vizionat cu atenție videoclipul în care Cerasela spunea că a făcut masaj erotic pentru a strânge bani. De asemenea, Alex a avut ocazia să o audă pe Teodora vorbind despre începutul său în videochat. 

Radu Vâlcan a avut și o surpriză de proporții uriașe pentru Alex. Prezentatorul TV i-a transmis concurentului că nu are niciun material cu iubita sa. 

Rareș, cu ochii în lacrimi la bonfire, în episodul 13 din sezonul 6 Insula Iubirii, de pe 14 iunie 2022

Oricât a încercat să își controleze sentimentele în tot acest timp departe de iubita lui, Rareș a izbucnit în lacrimi la bonfire-ul din episodul 13 al sezonului 6 Insula Iubirii, de pe 14 iunie 2022. Acesta s-a lăsat pradă emoțiilor după ce și-a văzut iubita plângând și ascultând piesa lor favorită. 

Concurentul a dezvăluit, fără ezitare, că își iubește foarte mult partenera și că îi este tare dor de ea: „S-a rupt ceva în mine când am văzut-o plângând”. 

Sebastian, Ionuț, Rey și Alex au încercat să își încurajeze colegul atunci când l-au văzut acaparat total de emoții. 

Citește și:

De asemenea, Rareș i-a transmis Ceraselei un mesaj de-a dreptul romantic și emoționant în cadrul unui testimonial. Acesta și-a pus sufletul pe tavă după o perioadă în care și-a ascuns sentimentele față de celelalte persoane din Thailanda. 

„M-am simțit gelos că relația mea se duce...”, a fost replica lui Sebastian. 

În drum spre vila băieților, iubitul Ceraselei a continuat discuția despre emoțiile și sentimentele sale în privința videoclipurilor văzute cu partenera lui. 

Odată cu venirea serii, Rareș a început să verse lacrimii amare. Deși a avut parte de un date pe măsura așteptărilor cu ispita Bianca, concurentul nu și-a mai putut stăpâni sentimentele, semn că a stat toată ziua cu gândul la Cerasela. 

Cristina și Denis, momente intense în dormitorul ispitei la Insula Iubirii, în episodul 13 al sezonului 6 de pe 14 iunie 2022

Telespectatorii au rămas cu gura căscată atunci când Cristina și Denis s-au lăsat filmați în ipostaze fierbinți, chiar în dormitorul ispitei. Se pare că refuzurile constante ale lui Bogdan l-au făcut pe colegul său să se îndrepte mai mult spre Cristina. 

Totul a început atunci când Florin a pătruns în camera concurentei, în toiul nopții, pentru a-i transmite că Denis ar vrea să mai stea la vorbă cu ea. Fosta parteneră a lui Sebastian nu a refuzat propunerea bărbatului. Mai mult decât atât, l-a pus pe Florin să-l cheme la ea în cameră. 

În urma tachinărilor și discuției pe care au avut-o, Denis și Cristina au decis să se retragă în dormitorul ispitei. Cei doi s-au apropiat extrem de mult, iar ipostazele fierbinți cu ei nu s-au lăsat așteptate. 

Ispita i-a oferit concurentei multe îmbrățișări și pupici în așternuturi, iar aceasta nu a părut deranjată de gesturile bărbatului. 

Ziua următoare, Cristina a dezvăluit că și-ar dori să schimbe partenerul pentru date dacă ar putea, după momentele intense pe care le-a petrecut în compania lui Denis. 

Sebastian și ispita Oana, sărut pasional pe plajă în episodul 13 al sezonului 6 din Insula Iubirii, de pe 14 iunie 2022 

Testul fidelității devine din ce în ce mai profund pentru cuplurile din Thailanda. În episodul 13 al sezonului 6 din Insula Iubirii, de pe 14 iunie 2022, Sebastian și ispita Oana au avut parte de un sărut pasional pe plajă. 

Cei doi s-au retras cât mai departe de privirile colegilor și luminile camerelor de filmat, într-un loc cât mai întunecat al resort-ului. Deși au crezut că nu îi poate observa nimeni, aceștia au fost surprinși din câteva unghiuri de una dintre camerele de filmat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » TV » Insula Iubirii sezon 6, rezumat 14 iunie 2022. Rareș a izbucnit în lacrimi de dorul Ceraselei. Cristina și Denis au avut parte de momente intense în așternuturi