Antena Meniu Search
x

Video Intact Media Academy pregăteşte viitorii jurnaliști. Traineri de renume dezvăluie cursanţilor IMA secretele televiziunii

Intact Media Academy își deschide din nou porțile – luni începe o nouă serie pentru cursurile de prezentator. Timp de 3 luni, participanții vor afla secretele televiziunii și vor avea acces unic în toate redacțiile și studiourile INTACT. 

de Redactia Observator

la 03.03.2022, 08:24

Vezi și

Tineri de pe băncile facultății sau proaspăt absolvenți au din nou șansa de a pătrunde în culisele televiziunii și de a descoperi secretele unei redacții. În cele 3 luni de cursuri intensive, care încep luni, Intact Media Academy oferă șansa unică de a vedea dincolo de strălucirea camerelor de filmat. Vor face practică alături de cei mai buni jurnaliști și vor învăța de la ei că rezultatele vin prin multă muncă, suflet și pasiune.

Cursurile Intact Media Academy. Ce oferă IMA 

"IMA a pornit cu gândul ca cei care termină să știe cum funcționează o televiziune, să aibă acces unic de altfel pe piață în toate studiourile noastre, în toate redacțiile noastre, de divertisment, de știri, de orice, și să aibă o diplomă autorizată și de asta suntem unici, de asta suntem cei mai buni", spune Alessandra Stoicescu.

Absolvenţi IMA, printre cei mai apreciați jurnaliști

Pe acelaşi subiect

În cei 11 ani de la înființare, sute de tineri au trecut deja prin cursurile IMA. Mulți absolvenți sunt printre cei mai apreciați jurnaliști care spun azi povești pe sticlă publicului. Alessandra Stoicescu vorbeşte despre "imensa bucurie ca trei dintre absolvenții acestei ture de IMA să ne fie deja colegi la Observator, în redacție, pe care îi vedeți deja pe post, spunând povești, aflând povești și bucurându-ne".

Andreea Gherasim și Iuliana Pepene, prezentatoare la Observatorul matinal, Oana Ormenișan - care din această săptămână prezintă horoscopul - sunt doar câteva dintre absolventele IMA care și-au descoperit pasiunea pentru meseria de jurnalist, iar apoi și-au găsit și locul în trustul Intact. "Așa au rămas alături de noi și ne sunt colegi deja foarte mulți dintre reporteri și, foarte important, îi găsim pe absolvenții Intact Media Academy în toate televiziunile din România pe post, cu emisiunea lor, cu reportaje de care sunt foarte mândri, cu premii internaționale luate pentru reportajele pe care le-au făcut și asta este de fapt Intact Media Academy", adaugă Alessandra Stoicescu.

Cum are loc evaluarea candidaţilor Intact Media Academy

Curaj, dorință de învățare, curiozitatea de a descoperi povești și oameni noi, ambiția de a fi cel mai bun și de a ști înaintea tuturor – așa arată cursanții Intact Media Academy. "Ce căutăm noi atunci când ei trec de testul scris, de cultură generală - are loc un interviu și acolo îmi doresc să văd curiozitate. Toți acești copii care au intrat cu dorința de a face televiziune, cu visul ăsta, dar de multe ori convinși că în televiziune nu se poate intra și aici în trust, la Intact Media Academy, au înțeles că, dacă ești bun, îți dorești și înveți și lucrezi și muncești, reușești", adaugă Alessandra Stoicescu.

Traineri de renume la IMA

Printre trainerii Intact Media Academy se numără Alessandra Stoicescu, Dani Oțil și Mihaela Călin, dar și fosta elevă IMA, Iuliana Pepene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » TV » Intact Media Academy pregăteşte viitorii jurnaliști. Traineri de renume dezvăluie cursanţilor IMA secretele televiziunii