Antena Meniu Search
x

Video Din culisele Intact Media Academy, cu Alessandra Stoicescu: "Nu ne oprim aici!"

Intrăm în culisele Intact Media Academy, locul unde se descoperă talente şi este pregătită noua generaţie de jurnalişti. Şcoala de televiziune tocmai a încheiat o nouă serie de succes.

de Redactia Observator

la 18.02.2022, 14:05

Vezi și

În această serie Intact Media Academy, echipa Observator a găsit şi doi colegi, care sunt acum parte esenţială din munca noastră de zi cu zi.

Alessandra Stoicescu: A fost o serie minunată. Ella, care este în echipa Observator şi pe care cei de acasă sunt convinsă că deja au văzut-o la lucru şi s-au îndrăgostit de ea, va ajunge foarte departe. Oana Ormenişan, de asemenea, a intrat din această serie ... Abia ce au terminat de două, trei săptămâni şi Oana şi-a găsit şi ea locul aici, în redacţia Observator. Şi nu ne oprim aici! O să vă prezint în continuare pe Instagram şi pe Facebook, pe paginile Intact Media Academy dar şi pe paginile mele, aceşti oameni care au terminat Intact Media Academy şi sunt angajaţi în trustul nostru. 

Cine apelează la cursurile Intact Media Academy

Alessandra Stoicescu: Au venit foarte mulţi oameni, avocaţi, oameni care au un mic business ce presupune vorbitul înpublic, relaţia cu presa sau atragerea atenţiei presei ... Şi atunci vor să facă acest curs şi pentru cursurile de dicţie cu Aurelian Ciocan şi pentru întâlnirea cu fiecare dintre traineri. 

Interviul poate fi urmărit integral în materialul VIDEO de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Din culisele Intact Media Academy, cu Alessandra Stoicescu: "Nu ne oprim aici!"