Antena Meniu Search
x

iUmor, 11 martie 2023. Ana-Maria Calița, dezvăluiri surprinzătoare despre rolul de mamă spirituală în fața juraților. Cheloo: „S-a ridicat la înălțimea momentului ei maxim de glorie“

Ana-Maria Calița, câștigătoare a celui de-al patrulea sezon iUmor, a revenit pe scena singurei emisiuni TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube în calitate de invitat special. În timpul momentului savuros de stand-up, actrița a abordat mai multe subiecte inspirate din propria experiență de viață. Iar unul despre ele a fost rolul de mamă spirituală, pe care l-a acceptat relativ recent. Ce dezvăluiri surprinzătoare a făcut în fața juraților show-ului de umor şi cine sunt concurenții care vor intra la votul publicului, telespectatorii pot afla sâmbătă, 11 martie, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 08.03.2023, 13:11

Prima serie de glume pregătită de Ana-Maria Calița a fost despre felul în care se implică anumiți bărbați în relațiile amoroase. Totodată, câștigătoarea celui de-al patrulea sezon iUmor a venit cu unele sfaturi pentru domnișoarele și doamnele care sunt logodite. După ce a precizat că mama sa i-a cerut din nou nepoți, actrița a mărturisit că a devenit mamă spirituală pentru copilul unei prietene. „O am pe Adeluța, colega mea, a făcut trei copii. (…). Și ce a făcut Adeluța… m-a rugat să fiu nașă la botez! Ce frumos! Nu! Dar m-a convins cu o chestie… mi-a zis: «Știi ce înseamnă să fii nașă?!? Înseamnă să fii mamă spirituală», iar eu mi-am spus în sinea mea: «Mamă, mă fac șaman, fii atent!». De fapt, ea m-a pus nașă ca să am grijă de copii“, a spus invitata, stârnind hohote de râs în platoul show-ului de la Antena 1.

Ana-Maria Calița le-a povestit juraților și cum s-a desfășurat o plimbare în parc pe care a făcut-o cu bebelușul prietenei sale, însă, și cum s-au derulat unele scene din timpul ceremoniei de creștinare a acestuia. „A venit botezul! Nașa… mama spirituală! Țin eu copilul în brațe, eram foarte mândră acolo, după care vine preotul și mă întreabă: «Te lepezi de satana?», iar eu, în mintea mea, gândeam: «Aaaa… m-a văzut în parc, când am dat drumul căruciorului, gata! Fii atent!». Și mă întreabă și a doua oară: «Te lepezi de satana?»“, a mai spus actrița.

Juraţii iUmor au avut doar cuvinte de laudă. „A avut un număr de stand-up comedy extraordinar! Mi se pare că s-a ridicat la înălțimea momentului ei maxim de glorie, când a apărut prima dată la iUmor“, a declarat Cheloo.

În cel mai nou episod iUmor, provocarea rubricii „Dacă aș fi președinte“ a fost acceptată de Nicodim Ungureanu. Pe cine va impersona actorul și cine va reuși să obțină câte un like de la fiecare jurat iUmor, telespectatorii pot vedea sâmbăta aceasta, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

IPS Teodosie vrea post nou, de trei zile, într-un moment important pentru el. Sunteţi de acord?

Observator » TV » iUmor, 11 martie 2023. Ana-Maria Calița, dezvăluiri surprinzătoare despre rolul de mamă spirituală în fața juraților. Cheloo: „S-a ridicat la înălțimea momentului ei maxim de glorie“