Meniu LIVE
Search
x

iUmor, 2 octombrie. Concurenta care i-a furat lui Cheloo un sărut pe obraz

Kiara Anca Firan a venit pe scena iUmor, în ediția din 2 ocotmbrie 2021, cu un număr senzațional, dar și cu opoveste care i-a captat pe jurați. De unde se cunoaște cocnurenta cu Vlad Drăgulin și cum l-a ajutat în cariera sa.

De Redactia Observator la 02.10.2021, 22:01

Kiara Firan a pregătit un număr de comedie inspirat din realitate, în ediția a doua a sezonului 11. Aceasta a început în forță pe scenă: “În mod normal aș fi venit în fața dumneavoastră și aș fi spus bună seara, simplu, numele meu este Anca Firan și sunt actriță, dar din păcate am fost colegă cu Anca Dinicu și pentru că ea nu mai avea alt nume, mi s-a spus mie Kiara. Mi s-a spus Kiara, Chiar ea, Chioara, Chiar așa. Chiar nu-i amuzant. Este un nume foarte special și vreau să vă mărturisesc cu mâna pe inimă că pe mine nu m-a ajutat la nimic”.

Cine este Kiara Firan

Kiara Firan este actriță și are și diplomă ca să demonstreze asta, însă nu a avut roluri: “Am venit aici pentru că știu că dacă ne pupi tu, crește șansa noastră de a fi distribuite”, potrivit a1.ro.

Numărul a continuat cu povestea prieteniei sale cu Vlad Drăgulin: “Eu cu Vlad Drăgulin am ce am, pentru că eu i-am suflat la licență. Voi nu știți, dar eu pe el l-am ajutat și după ce a luat notă de trecere, nici măcar nu a venit să mă întrebe: Kiara ai și tu nevoie de ajutor? Vrei să joci și tu într-un spectacol de-al lui Mihai Bendeac? Mihai Bendeac este cel mai mare regizor de comedie al acestui deceniu".

La finalul numărului Cheloo îl întreabă pe Mihai Bendeac dacă este pregătit să acorde sărutul “otrăvit” concurentei, însă Kiara a dat un răspuns la care puțini s-au aștepta: “Eu mă gândeam că vin până la tine”.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » TV » iUmor, 2 octombrie. Concurenta care i-a furat lui Cheloo un sărut pe obraz