Antena Meniu Search
x

iUmor, marea premieră va avea loc pe 11 februarie, la Antena 1. Personalități-surpriză au acceptat provocarea noii rubrici din sezonul 14

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, vine cu un sezon plin de surprize începând de sâmbăta aceasta. Iar rubrica „Dacă aș fi președinte“ reprezintă  unul dintre ingredientele care „condimentează“ cel de-al 14-lea sezon al show-ului de la Antena 1. Personalități-surpriză au acceptat provocarea noii rubrici în cadrul căreia au dezvăluit cum ar arăta țara noastră dacă ar fi la conducerea ei. Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Cheloo, dar și Șerban Copoț, Dan Badea și magicianul Robert Tudor au răspuns şi ei provocării noii rubrici „Dacă aș fi președinte“. Cine sunt primii concurenți şi primii invitați speciali care vor urca pe scena iUmor, telespectatorii pot vedea sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 07.02.2023, 11:29

iUmor, marea premieră va avea loc pe 11 februarie, la Antena 1. Personalități-surpriză au acceptat provocarea noii rubrici din sezonul 14
iUmor, marea premieră va avea loc pe 11 februarie, la Antena 1. Personalități-surpriză au acceptat provocarea noii rubrici din sezonul 14 - Antena 1

Actori de renume vor impersona nume celebre, care se vor arăta dornice să fie în cursa pentru fotoliul de la Palatul Cotroceni. Printre personajele care vor urca pe scena iUmor în cadrul rubricii „Dacă aș fi președinte“ se numără unul dintre jurații emisiunii, Dana Budeanu și Corneliu Vadim Tudor. Cine sunt actorii care au acceptat provocarea iUmor, telespectatorii vor descoperi în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1. 

Întrebați ce ar face dacă ar deveni șefi de stat, jurații iUmor și-au luat rolul foarte în serios. „Dacă aș fi președintele României, toate taxele ar fi doar 1%, atât!“, a mărturisit Cătălin Bordea, iar Nelu Cortea a spus: „Dacă aș fi la conducerea țării, aș investi în educație, toată lumea ar avea acces la educație, obligatoriu!“. Delia are și ea planuri mari: „Dacă aș fi președinte, aș face mai repede drumuri ca să putem ajunge mai repede în zonele în care avem concerte, turnee sau chiar aici, la filmările iUmor“.

Provocați să își imagineze următorul scenariu: „O zi, președintele României sau o viață, propria persoană?“, jurații au avut răspunsuri interesante. „Evident că o viață eu!“, a exclamat Delia. Pe de altă parte, juratul din dreapta vedetei a dat replici care au stârnit hohote de râs în platoul iUmor: „Nu, Nelu Cortea toată viața! Sau Delia... Pot să fiu Delia toată viața?!?“. În timp ce Cătălin Bordea a răspuns: „O viață eu, cum altfel?!?“, Cheloo a mărturisit: „De ce mi-aș dori răul?!? O zi, președinte, dar cu puteri depline!“. 

Și prezentatorii au răspuns la întrebările-cheie privind președinția, iar dezvăluirile lor sunt surprinzătoare. „Dacă aș fi pentru o zi președinte... nu aș schimba absolut nimic, că nu ai timp să faci mare lucru!”, a spus Șerban Copoț, în timp ce Dan Badea a dezvăluit: „Eu știu ce aș schimba dacă aș fi președinte... țara! Aș fi președinte în altă țară!”. La rândul său, magicianul Robert Tudor a dezvăluit şi el: „Îmi place rubrica <Dacă aș fi președinte>, pentru că îți dă voie să visezi și să vezi cât de ușor poți schimba lumea în bine dacă ai puterea asta de a decide pentru alti oameni. Dacă decizi doar pentru tine, îți este bine doar ție și alor tăi!”. Ulterior, el a mai spus: „Eu aleg să fiu magician pentru tot restul vieții, nu dau vrabia din mână … Fac magie de 20 de ani și cred eu că mă pricep la asta, mai ales când oamenii sună să rezerve un show de magie cu un an înainte, asta mă face să fiu fericit. Nu cred ca s-ar întampla asta ca președinte“. 

Care este primul personaj care va apărea în cadrul rubricii „Dacă aș fi președinte“, cine sunt primii concurenți din noul sezon iUmor, dar și ce invitat surpriză va veni în fața juriului format din Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Cheloo, telespectatorii pot afla urmărind marea premieră a show-ului de umor, care va avea loc sâmbătă, 11 februarie, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cine e responsabil în cazul elevului violat de 2 ori la şcoală?

Observator » TV » iUmor, marea premieră va avea loc pe 11 februarie, la Antena 1. Personalități-surpriză au acceptat provocarea noii rubrici din sezonul 14