Antena Meniu Search
x

Video Cosmin Natanticu și Eliza Natanticu dau cărțile pe față, la Jurnal de Asia, episodul 5: "Cu rucsacii ăia în spate, și sete, și foame"

În episodul 5 de Jurnal de Asia, proiect susținut de SuperBet, Cosmin Natanticu și Eliza Natanticu povestesc ce înseamnă pentru ei experiența Asia Express și cum fac față provocărilor.

de Redactia Observator

la 20.09.2021, 16:43

Vezi și

Eliza Natanticu, soția comediantului, a povestit că este actriță. Cei doi au povestit cum s-au cunoscut, prin intermediul unei prietene. “Noi suntem familia caterincă”, spune Liza. Aventura Asia Express pentru ei este una extraordinară, dar, de departe, cea mai grea.

Citește și: Eliza Natanticu, despre descoperirea sinelui în competiția Asia Express: „Provocarea cea mai mare a fost să-mi depășesc limitele”

“Eu cred că din momentul în care se va da start, atunci va începe haosul”, spune Cosmin. Obișnuită să meargă mereu folosing o aplicație care să o îndrume, de această data Eliza a trebuit să de adapteze modelului de a călătorii prin Asia pentru a îndeplini misiunile, fără a se folosi de niciun fel de ajutor.

Ce dificultăți au întâmpinat Eliza și Cosmin Natanticu

“El nu știe care e stânga și care-I dreapta”, spune Eliza despre soțul ei. “Eu știu doar înainte. Pentru că eu nu mă abat de la drum”, a mărturisit zâmbind Cosmin. Asia Express este pentru ei un adevărat periplu și cei doi soți amuzanți au recunoscut că nu știu în ce s-au băgat.

“S-a dat start, am plecat. Nu știm dacă e bine încolo. Am plecat. Dar până la urmă ajungem cu bine”, a mai mărturisit Natanticu. Eliza, obișnuită din fire să fie răsfățată și ținută în puf, a recunoscut că în competiția Asia Express a cunoscut ce înseamnă cu adevărat greul. Cu toate acestea, cea mai mare problemă pentru cei doi soți este stresul, în special când sunt într-o competiție când totul e contra-cronometru și trebuie să fie extrem de rapizi, dar și eficienți. “Cu stresul chiar am o problemă”, spune Cosmin.

Faptul că aveau de alergat cu un ghiozdan în spate, fiecare extrem de greu, munca lor a devenit și mai dificilă. “Avea 25 kilogrme, foarte greu. Eu o să mai am 20 de kile, dar tot de la ea”, spune Cosmin, povestind că îi căra și Elizei rucsacul.

Cum s-a schimbat relația lor în aventura Asia Express

“Practic suntem la mâna oamenilor. Deci nu aveți idee ce înseamnă să mănânci, să te rogi de oameni. Suntem la mila oamenilor, mai ales în condițiile actuale, să le explici că tu ai test covid, că ai vaccin, să te lupți cu mentalitățile fiecărei persoane, mai ales la mașini”, spune Eliza.

O altă problemă cu care s-a confruntat Liza a fost faptul că atunci când și-a făcut bagajul nu a fost suficient de inspirată. “Nu mi-am luat haine, deci nu mi-am luat măcăr lenjerie intimă, nu mi-am luat nimic”, spune râzând Eliza.

Cu toate greutățile pe care le-au întâmpinat, relația lor s-a solidificat și mai tare și au ajuns să comunice mai eficient și să se ajute mult mai mult. 

“Natanticu pentru mine este ca un amplificator. Poate să amplifice orice sentiment. Eu sper să ne înțelegem la fel de bine forever and ever. Sper să își poată controla acest volum de negativitate”, spune Liza încrezătoare. “Descoperim lucruri noi și că suntem foarte sudați”, spune Natanticu.  “Și descoperim că suntem mai puternici de la zi la zi”, a mai adăugat Liza.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vi s-a întâmplat să vă împrumutaţi pentru a merge în concediu?
Observator » TV » Cosmin Natanticu și Eliza Natanticu dau cărțile pe față, la Jurnal de Asia, episodul 5: "Cu rucsacii ăia în spate, și sete, și foame"