Meniu
Search
x

Loredana crede că a găsit atuul pentru finala X Factor, sezonul 10: ”Nu puteam să am atâta imaginație!”

Un concurent a reușit să stârnească invidie cu apariția și prestația sa, seara trecută, la Antena 1, într-o nouă ediție X Factor, iar Loredana i-a asigurat un loc în următoarea etapă, spre invidia colegilor săi.

De Redactia Observator la 18.09.2021, 09:20

Într-o ediție deschisă în mod spectaculos de Trooper și orchestra Metropolitană condusă de dirijor Daniel Jinga, seara trecută, la Antena 1, X Factor a primit noi concurenți în Bootcamp-ul celui de-al zecelea sezon.  

Dacă Florin Ristei i-a oferit un loc în grupa sa Dariei, Loredana și-a deschis larg brațele pentru Andrei Calancea, un tânăr nevăzător care a reușit să emoționeze întreaga audiență. ”Are o atitudine de învingător, și-a găsit resursele pentru a fi fericit”, a spus jurata X Factor. Artista nu a stat pe gânduri nici în privința italianului Nick Casciatore, care a iscat invidie în rândul celorlalți jurați. ”Cred că avem pe scenă câștigătorul X Factor!”, a spus Delia, în timp ce Loredana nu a ascuns admirația sa.

”Dacă trebuia să fac portretul robot al băiatului care ar trebui să vină și să câștige X Factor nu cred că puteam să am atâta imaginație”, a spus aceasta. În plus, de pe lista scurtă la Oscar, pe care a ajuns la categoria ”Film străin”, Petru Georoiu a ajuns pe lista sigură a grupei lui Ștefan Bănică. Puștiul l-a cucerit pe jurat atât cu personalitatea sa, cât și cu interpretarea.  

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți. 

X Factor 10 continuă vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, când concurenții continuă să se dezvăluie în fața celor patru jurați. Mai mult, în cel de-al zecelea sezon X Factor, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de fani cu o colecție dedicată celor mai înflăcărați telespectatori!

Așadar, cei de acasă pot găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » TV » Loredana crede că a găsit atuul pentru finala X Factor, sezonul 10: ”Nu puteam să am atâta imaginație!”