Antena Meniu Search
x

Video Loredana și Micutzu, schimb de replici savuros la România are Roast: "Cu nasul ăla..."

Loredana și Micutzu au dat startul, în forță, unei noi ediții de România are Roast. Cei doi au vorbit despre legătura dintre nas și celelalte extremități, iar schimbul lor de replici a stârnit hohote de râs.

de Redactia Observator

la 15.06.2022, 22:14

Vezi și

Loredana a dat startul unei noi seri de distracție și voie bună. Alături de banda Agurida, artista i-a ridicat pe toți la dans, iar Pârși circumspecți și Marmotele vesele au cântat împreună cu ea celebra piesă „M-am născut între Carpați”, într-o interpretare nouă, marca Loredana.

După începutul în forță, Micutzu a intrat pe scenă, iar ce a urmat a stârnit hohote de râs. În ediția din această seară, Nelu Cortea nu a putut fi alături de colegii săi, așa că echipa Marmotele vesele a fost completată de Mane Voicu.

Schimbul savuros de replici dintre Loredana și Micutzu, la România are Roast

„O adiție specială, un om care îl înlocuiește pe Nelu Cortea, pentru că am zis că în loc de burtă vrem un nas, Mane Voicu”, a spus prezentatorul emisiunii. „Este un om care face stand-up comedy, este un bărbat singur”, a continuat Micutzu.

Pe acelaşi subiect

Însă, în timp ce îi făcea prezentarea membrului provizoriu de la Marmotele vesele, Loredana nu a mai rezistat și l-a întrerupt „Cu nasul ăla, o să își găsească...O femeie se uită la mâini și la nas”.

Curios din fire, Micutzu nu a putut să lase discuția în aer și a întrebat-o pe colega lui care este motivul pentru care femeie fac asta. „Și tu ai un nas mișto”, l-a complimentat vedeta.

„Se pare că extremitățile întotdeauna se arată una pe alta. Adică dacă ai extremități deosebite, înseamnă că sunt deosebite extremitățile”, a completat Loredana.

„Mane, ai niște extremități deosebite. Felicitări!”, a concluzionat gazda show-ului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » TV » Loredana și Micutzu, schimb de replici savuros la România are Roast: "Cu nasul ăla..."