Video

Oana Dumitrache, medic nutriţionist şi cântăreaţă de mare succes: "Muzica este sufletul vieţii"

De Laura Nureldin.
Publicat: 17.07.2021, 14:50.
Actualizat: 17.07.2021, 14:54

Oana Dumitrache este medic nutriţionist. Însă Oana D. este altă poveste. Oana D. este artistă, cântăreaţă, iar noi aflăm, în minutele următoare, ce realizări a avut până acum.

Laura Nureldin: Oana, bună ziua, bun venit, mulţumesc!

Oana D.: Bună ziua! Vă mulţumesc pentru invitaţie.

Laura Nureldin: Nu o să vă spun doamna doctor, o să-ţi spun Oana D.

Oana D.: E şi mai bine aşa.

Laura Nureldin: Asta pentru că eşti invitată aici în calitate de artist. Dar nu putem să nu vorbim şi despre medicină, un pic. Pentru că asta este meseria de bază, este meseria, de fapt. Cealaltă este pasiunea.

Oana D.: Exact.

Laura Nureldin: Cum se îmbină cele două?

Oana D.: Extraordinar! Crede-mă. Eu ştiu clar că dacă noi, ca medici, încercăm să vindecăm trupul, muzica vindecă sufletul. De fapt muzica este sufletul vieţii. Aşa spunea Olson. Şi asta e o chestie extraordinară. Şi am simţit-o cu toţii. Şi toţi ascultăm muzică. Să nu uităm că avem Orchestra medicilor. Şi avem foarte mulţi medici implicaţi în muzică. De exemplu, eu am cunoştinţe medici, chirurgi, medici cu specialităţi grele care cântă în orchestra medicilor, la diferite instrumente. Vorbim aici despre instrumente grele, vioară, harpă şi aşa mai departe. Deci iată că medicina cu muzica se îmbină extraordinar. Şi este şi meloterapia, să nu uităm.

Interviul integral cu Oana Dumitrache poate fi urmărit în materialul video.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.