Antena Meniu Search
x

Observator Antena 1 prezintă România mea - poveștile de succes ale României, de 1 Decembrie

Avem o țară care poate fi orice, dacă suntem împreună, dacă fiecare își regândește "România mea". Se poate și în sport, și în artă, și în antreprenoriat! Aici, în România. O demonstrează românii care apar în reportajele Observator încă de la prima oră, de Ziua Națională. 

de Redactia Observator

la 30.11.2022, 14:07

Observator Antena 1 prezintă România mea - poveștile de succes ale României, de 1 Decembrie
Observator Antena 1 prezintă România mea - poveștile de succes ale României, de 1 Decembrie

De la Uţa din Bucovina, la cea mai bună canotoare a secolului al XX-lea, Elisabeta Lipă este dovada vie că se poate face performanţă şi aici, în ciuda tuturor lipsurilor. E nevoie de muncă, perseverenţă, respect şi de un lider care să inspire. 

România ideală a lui Vlad Miriţă, tenorul care a cucerit o lume întreagă cu vocea și talentul său e acasă, la Târgoviște. Acolo şi-a construit o fermă de animale, aşa cum se făcea pe vremea bunicilor. Un fel de Rai pe pământ. 

Mihaela Noroc a călătorit în peste 100 de ţări, a fotografiat mii de femei şi a devenit faimoasă în toată lumea. Oricât de departe a ajuns, tot în România s-a întors. Frumuseţea şi diversitatea de aici sunt unice, iar următorul ei album va fi dedicat româncelor. 

Edward Maya e singurul român care a câştigat vreodată un premiu Bilboard, în America şi, probabil, unul dintre puţinii care n-ar părăsi niciodată ţara lui. E îndrăgostit de ţara lui şi de muzica pe care a auzit-o prima dată cântată de bunicul său, la fluier.

Dana Graura a făcut din gust patrimoniu şi din ingredintele crescute în pământ românesc, comoară naţională. A transformat mămăliga ori slănina în "fine dining" și va continua să adune cele mai vechi reţete de bucate din Ţara Făgăraşului.

Sunt doar câteva dintre personajele din "România mea" - poveștile despre cea mai buna țară posibilă pentru români care se văd de Ziua națională la Observator, Antena 1. 

Promo “România mea”

Ediție specială Observator – în direct de la parada militară, ora 10.50

“România mea”, România sigură. Atunci când ochii întregii lumi sunt pe războiul din est, ei supraveghează graniţele României şi ale NATO. Observator arată, pe 1 Decembrie, într-o ediţie specială LIVE de la parada militară de la Arcul de Trimf, dotările Armatei Române şi ale aliaţilor săi.     Sonia Simionov și Laurențiu Rădulescu, jurnaliști care au trăit experiența războiului în prima linie, în teatre de operațiuni din toată lumea, prezintă ediția specială care începe la ora 10.50, la Antena 1.

Programul special Observator de 1 Decembrie

• Observator 06:00     - Start „România mea”

• Observator 10:50     - Ediţie Specială de la Parada Militară

• Observator 12:00     - Invitați speciali „România mea” 

                                   - Știrile zilei

• Observator 16:00     - Știrile zilei

                                   - povești din „România mea”

• Observator 19:00     - Știrile zilei 

                                   - cele mai frumoase povești din „România mea”

                                   - Observator a dus tricolorul pe „acoperișul României”

• Observator 23:30 - Round-up 1 decembrie 

De 1 decembrie, de dimineață până seara, spunem, fiecare, "Hei, România! Avem cu ce!" 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » TV » Observator Antena 1 prezintă România mea - poveștile de succes ale României, de 1 Decembrie