Antena Meniu Search
x

Poftiți pe la noi! Poftiți la târg. Ruby, Jo, SHIFT și What’s UP, alături de Liviu și Andrei, în premieră în Republica Moldova

Noul sezon Poftiți pe la noi! Poftiți la târg, care a debutat la Antena 1 cu ediția de ieri seară, îl poartă pe Nea Mărin într-o misiune nouă, pe târâmuri neexplorate până acum: este pentru prima dată când vedetele care se înrolează în echipa lui descoperă tradițiile unui sat din Republica Moldova. ”A fost prima oară când am reușit să ajungem în Republica Moldova, am găsit datini extraordinare și o mâncare…nici nu am cuvinte!”, a declarat Nea Mărin.

de Redactia Observator

la 06.12.2022, 13:00

Astfel, săptămâna aceasta, în edițiile Poftiți pe la noi! Poftiți la târg, Ruby, Jo, SHIFT și What’s UP, alături de Liviu și Andrei, îl însoțesc pe Nea Mărin în zona Orheiului, acolo unde muncesc alături de localnicii din satul Butuceni, învățând despre tradițiile locului și totodată îndeplinind... cu chiu cu vai sarcinile impuse de Nea Mărin.

De la munca la războiul de țesut la migăloasa aplicare a chirpiciului pe pereții unei construcții tradiționale sau mulsul caprelor, vedetele se confruntă cu cele mai variate misiuni. Dar sarcina supremă pe care o au de îndeplinit în paralel este organizarea unui târg dedicat meșteșugarilor din zonă, eveniment care va culmina cu un spectacol de dans folcloric, pus la punct cu rigurozitate de Nea Mărin.

Astfel, după ce ieri vedetele și-au făcut primul antrenament în satul Butuceni, iar SHIFT și Ruby au instruit-o pe Jo, aflată prima dată într-o astfel de misiune, cum să facă față cerințelor lui Nea Mărin, în această seară și mâine seară, de la 20:30, telespectatorii vor afla cine va trece cu brio de probele impuse de Nea Mărin și cine... va încerca să-l fenteze, dar mai ales cum se vor desfășura târgul și spectacolul puse la cale de ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Dacă v-aţi achiziţiona o maşină nouă, aţi opta pentru un autoturism electric?
Observator » TV » Poftiți pe la noi! Poftiți la târg. Ruby, Jo, SHIFT și What’s UP, alături de Liviu și Andrei, în premieră în Republica Moldova