Antena Meniu Search
x

Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! lider de piață cu peste 1,6 milioane de telespectatori

Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! a continuat marți seară, pe Antena 1, cu a doua ediție din comuna Malaia, județul Vâlcea. Nea Mărin, noul primar al comunei, i-a strunit și i-a pus la treabă pe Nicolai Tand, Oase, Sony, Babană, Florin Ristei și Ilona Brezoianu. Cele şase vedete au primit sarcini clare din partea primarului, căci într-un timp limitat aceștia trebuie să organizeze de la zero un târg de promovare al tradiției locale, care să fie motiv de sărbătoare pentru localnici.

de Redactia Observator

la 15.12.2021, 12:35

Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! lider de piață cu peste 1,6 milioane de telespectatori
Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! lider de piață cu peste 1,6 milioane de telespectatori - Antena 1

Ediția de marți seară Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! s-a situat în topul preferințelor telespectatorilor. În timpul difuzării, 20:23-23:35, conform Kantar Media, show-ul de la Antena 1 a obținut la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, o audiență medie de 7.4 puncte de rating și o cotă de piață de 27.4%. Pe locul al doilea s-a situat Pro TV cu o medie de 5.9 puncte de rating și 21.7 % cotă de piață.

Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! a fost pe prima poziție și la nivelul întregului public din mediul urban, cu o audiență medie de 6.9 puncte de rating și o cotă de piață de 17.8 procente. Locul doi a fost ocupat de Pro TV cu o medie de 5.8 puncte de rating și 15,1% cotă de piață. Și la nivelul întregii populații a țării show-ul de la Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 7,4 puncte de rating și 18% cota de piață, Pro TV ocupând locul al doilea cu 7,1 puncte de rating și 17,3% cota de piață.

În minutul de aur, 21:41, peste 1.6 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România au urmărit aventurile vedetelor alături de Nea Mărin, pe Antena 1. 

Nicolai Tand, Oase, Sony, Babană, Florin Ristei și Ilona Brezoianu continuă aventura la Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!, sub stricta supraveghere a primarului Nea Mărin, diseară, de la 20:30, pe Antena 1. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » TV » Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! lider de piață cu peste 1,6 milioane de telespectatori